Nå kan du kjøpe TIL mobildeksler

Nå har dere mulighet til å kjøpe mobildeksler med ulike TIL-motiv. I samarbeid med Phonecases 3D lanserer vi et helt nytt produkt som vi håper dere får gleden av.

Annonse:

Mobildekslene kommer i seks forskjellige design og passer til over 70 forskjellige telefoner. Vi kommer fortløpende til å øke antall design fremover. Dermed er det en svært stor sjanse for at du finner et deksel som passer din mobil. Dette er den perfekte gaven til deg selv eller en som heier på TIL.

Klikk her for å kjøpe ditt mobildeksel

Lanseringen av mobildeksler er et samarbeid mellom TIL og Phonecases3D som er et internasjonalt selskap basert i Sverige og startet av den norske gründeren Christian Nyborg. De er kjent for å produsere mobildeksler av høy kvalitet, med patentert 3D teknologi som gir de et unikt utseende.

Designene er eksklusive og er skreddersydd for klubbene de leverer til. Hver enkelt kunde kan velge sitt eget design med klubben farger, logo eller spillere- og kan i tillegg gjøre mobil dekslet personlig med sitt eget navn/ kallenavn eller personlig tekst.

I dag jobber selskapet allerede med store klubber som Real Betis, Lille (LOSC), Sporting de Lisboa og flere norske klubber som Rosenborg, Lillestrøm og Molde, for å nevne noen.

 

Annonse fra Eliteserien: