IMG_9203

Morten Killingberg ansatt i Tromsø IL

I takt med at supportermiljøet rundt klubben er blitt av en betydelig størrelse, er vi som klubb pliktig til å ha flere ressurser til å jobbe inn mot supporterne.

Annonse:

Da behovet for flere ressurser inn mot supporterne kom på bordet, var Morten Killingberg første navn på blokka. Han tiltrer nå inn i en 20% stilling som supporterkoordinator i Tromsø IL.

- Det som har gjort at vi har lyktes med Forza, er at vi sammen har lagt ut på denne reisen. Det er ikke slik at vi er enige om alt, men de lange store linjene. Vi er enige om hvor viktige Forza er, ikke bare for klubben, men for byen. I takt med at de blir større er vi også pliktige til å ha flere ressurser til å jobbe inn mot dem. For oss er det helt naturlig at Morten er det første navnet som kom på bordet til en sånn type jobb, sier kommersiell leder, Wiggo Yttergård.

Killingberg på sin side gleder seg veldig til å kombinere rollen som leder i Forza Tromsø og supporterkoordinator.

- Jeg gleder meg masse til å ta fatt på oppgaven. Selv om reisen i supportermiljøet har vært fantastisk de siste årene, har vi fortsatt et stort potensiale til å videreutvikle det. Jeg skal gå i gang med flere spennende prosjekter som kommer til å bli positiv for TIL-supporterne. I tillegg har vi sett behov for enda en ressurs (SLO) som kan jobbe tettere mot klubb, vakter, andre etater og legge opp et godt opplegg på borteturer. De siste årene har vi fått større og større bortefølger, noe som krever enda bedre planlegging, sier Morten Killingberg.

Jeg skal fortsette å være leder i Forza Tromsø og i kombinasjon med denne stillingen er jeg overbevist om at vi skal klare å utvikle Forza og TIL.

— Supporterkoordinator, Morten Killingberg


Fortsatt supporternes mann.

- For oss er Morten fortsatt supporternes mann. Stillingen gjør det mulig for at supporterne kommer enda tettere på klubben, og klubben får mulighet til å utvikle det vi allerede har forpliktet oss til de gjennom vinteren, altså styrke toveiskommunikasjonen, sier Yttergård.


- Jeg skal fortsette å være leder i Forza Tromsø og i kombinasjon med denne stillingen er jeg overbevist om at vi skal klare å utvikle Forza og TIL, avslutter Killingberg.

Annonse fra Eliteserien: