52434160939_1609a53a88_k

Mannen med det store hjertet forlenger

Toppspillerutvikler og assistenttrener, Ola Rismo forlenger med klubben, og får samtidig en landslagsrolle.

Annonse:

Klubben har blitt enige med toppspillerutvikler og assistenttrener, Ola Rismo om å forlenge avtalen ut 2026.

Ola Rismo er faglig sterk, og har et skarpt blikk for spillet. Ola er den som gjør veldig mange ting som ikke blir lagt merke til, og har et stort hjerte for både folk og TIL.

- Først og fremst er jeg utrolig stolt og glad over at jeg får muligheten til å jobbe videre i denne fantastiske klubben. En klubb jeg er veldig glad i og som jeg skal gjøre mitt ytterste for at skal fortsette å utvikle seg. En varm arbeidsplass med utrolig mange dyktige mennesker, og et sportslig apparat som gjør at jeg utvikler meg hver dag, sier Ola Rismo.

I sin rolle som toppspillerutvikler så har Ola ansvaret for de spillerne som skal ta steget fra akademiet til A-laget, og de har det vært mange av den siste tiden. Det ene er det fotballfaglige, men det er mange ting som må på plass for å lykkes og Ola er den som ser helheten. Han passer alltid på at alle har det bra. Han sørger for at guttene får gjort studier, og at livet utenfor fotballen er på stell.

- Ola har vært helt klasse med oss siden vi kom opp til Tromsø. Han er alltid med om man vil terpe litt ekstra etter økta, og bruker tid god tid med oss etter match sånn at vi kan bli bedre på banen. Ola passer på oss og sørger for at vi også har det bra uten for banen, det seg være øvelseskjøring (med Jakob) eller taco i kollektivet - han stiller alltid opp. Rett og slett en 10/10 fyr, sier A-lagsspillerne Yaw Paintsil og Jakob Napoleon Romsaas.

- Vi har en spillergruppe som er helt fantastisk. Utrolig mange flotte mennesker som har et sterkt ønske om å utvikle seg, uavhengig av hvor i karrieren de er. Det motiverer meg hver eneste dag, avslutter Ola Rismo. 

I tillegg til å forlenge med klubben skal Ola også være med som assistenttrener for G17-landslaget i høst.

- Med alt det positive som skjer i Tromsø nå, er det spennende for oss å ha med en i teamet som kan bidra og dele litt kunnskap med spillere og trenere rundt hva de holder på med der oppe. Ola har en personlighet og fremtoning som passer perfekt i møte med unge gode spillere, og vi gleder oss masse til å ha han med på samling, sier vikarierende hovedtrener for G17-landslaget, Igor Aase.

Vi gratulerer Ola med ny kontrakt, og ønsker han lykke til med landslaget i høst.

Annonse fra Eliteserien: