Månedens beste blir i Tromsø

Månedens spiller i Eliteserien, Sakarias Opsahl, har signert en avtale med Tromsø IL ut 2027. Les hvorfor han valgte å bli Tromsø.

Annonse:

Siden 2020 har han utviklet seg inn i en sentral rolle på A-laget. Med sin kløkt og kvalitet med ball, har han vært med på å styre laget til der vi er i dag, og i juni ble han kåret til månedens spiller i Eliteserien. Nå har Oslo-gutten Sakarias Opsahl signert en avtale med klubben ut 2027.

- Vi har hatt god kontinuitet hele veien og jobbet med de samme momentene over lang tid. Samtidig har vi mye mer intensitet og profesjonalitet i treningsarbeidet, og hele laget peker i samme retning. Jeg signerer for at jeg har utrolig stor tro på gruppen og laget, og at vi kan fortsette i den steamen vi er i, sier Sakarias Opsahl.

Mens Sakarias selv har tro på laget og jobben som legges ned, har de rundt han tro på at hans egen utviklingskurve ennå ikke har nådd sin topp.

- Vi er veldig stolte og glade for at Sakarias har skrevet en lang avtale med oss og med det også tydeliggjort hvor tro han har på det som skjer i Tromsø IL om dagen. Siden Sakarias kom til oss i 2020 har det vært en utrolig utvikling og det er ingen grunn til å tro at den utviklingen stopper nå, sier sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen.

Hovedtrener Gaute Helstrup er også fornøyd med at Opsahl blir med videre.

- Saka har utviklet seg stort siden han kom hit, og laget har tatt store steg. Med å signere viser han stor tro på at både han og laget kan ta enda flere steg i tida som kommer, sier Hovedtrener Gaute Helstrup.

Gjenopplev et av målene vi sent vil glemme fra Sakarias:

Kom på kamp søndag 23. juli. Da kommer Brann til Tromsø.
Kjøp billett her

Annonse fra Eliteserien: