Mads med første proffkontrakt

Mads Mikkelsen har skrevet under sine første proffkontrakt med Tromsø IL.

Annonse:

Mads Mikkelsen, som fylte 16 år 28. august, signerte tirsdag sin første proffkontrakt med Tromsø IL og binder seg i første omgang til klubben ut mars 2027.

- Slik vi ønsker å drive klubb

Mikkelsen spiller til daglig for TIL B og Nasjonal G19, og har vært en del av akademiet siden overgangen fra Reinen IL i 2020. Samtidig som klubbens A-lag tar steg både på og utenfor banen, er Mads en spiller som er i planene for klubben i årene framover.

- Spillerlogistikk er en svært viktig del av klubbdriften vår og vi ser alltid til akademiet først. Vi skal utvikle våre egne i god hjelp med våre naboklubber, og Mads er et godt eksempel på slik vi ønsker å drive klubb, forteller sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen.

I all hovedsak er dette en tillitserklæring til hverandre

— Sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen

- Mads er en spiller vi har stor tro på, og selv om han nå har signert sin første kontrakt med oss, forandrer ikke dette noe på hverdagen hans. I all hovedsak er dette en tillitserklæring til hverandre og jobben hans for å gå hele veien hos oss har akkurat startet. Han må selv gjøre jobben, så skal vi hjelpe han å ta nye steg, avslutter sportssjefen.

 

Er du klar for en ny sesong med Eliteserien Fantasy - eller har du ikke spilt før, men vil prøve - klikk deg inn på fantasy.eliteserien.no eller fantasy.tv2.noog sett opp ditt lag. 

Annonse fra Eliteserien: