Lukten av Europa

Etter en landslagspause, to strake bortekamper og nesten en måneds ventetid er det endelig duket for ny hjemmekamp på Romssa Arena. 

Annonse:

Med to strake seire, over henholdsvis Viking og Molde, hvor Gutan scorte til sammen åtte mål, har Gaute Helstrups menn befestet posisjonen blant topp fire med fire kamper igjen å spille. TIL går helgen i møte som nummer to på tabellen, og har med det skjebnen i egne hender, både når det gjelder medaljekappløpet og Europa-plass til neste sesong.

Kjøp billett til kampen her

Historisk sesong

På tross av at vi nå går inn i en svært spennende høst er faktisk årets sesong, etter forrige kamp, allerede historisk. Med seieren over Molde tangerte TIL sin egen klubbrekord for mest poeng i en Eliteseriesesong, og enda har de muligheten til å sanke mer.

Vi har i forkant av tidligere hjemmekamper skrevet mye om renessansen til supporterkulturen i Tromsø, og de økende prestasjonene på banen må unektelig sees i lys av dette. Til helgen er det duket for årets nest siste hjemmekamp, hvor Strømsgodset kommer til å gjøre sitt ytterste for å stikke kjepper i hjulene på TIL.

Vi ønsker derfor å få med oss flest mulig supportere for å støtte Gutan i denne historiske sesongen på jakt etter flere rekorder, edelt metall og Europa-kvalifisering.

TIL har vunnet samtlige av de siste fire oppgjørene mot Strømsgodset, men helgens bortelag kommer nordover med en positiv formkurve. Det er derfor viktig at alle med hjertet for de rødhvite stiller opp og leverer 110%, både på og utenfor banen.

Billettene fyker unna

Det er med andre ord et spennende rammeverk før helgens oppgjør, noe som blir forsterket av at oppgjøret er rundens hovedkamp og at det allerede er solgt mye billetter.

Spillerne har gang på gang i løpet av årets sesong gitt skryt til hjemmepublikumet for den fantastiske stemningen og atmosfæren de skaper. Nå satser vi på å avslutte sesongen med still, sammen skaper vi enda en gåsehudskapende aften på Romssa Arena.

Kjøp billett til kampen her

NTB_yHDKPOiaR_Y.jpg
Ruben Yttergård Jenssen slipper jubelen løs foran supporterne etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Tromsø på Aker Stadion.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

 

Annonse fra Eliteserien: