Les hvorfor du bør bli frivillig

Smil, latter og godt miljø. Det er noen av grunnene til at TIL har frivillige som Monica Lagesen, Sandra Loe og Jørgen Hjertsen. Nå ønsker de flere med på laget.

Idretten er avhengig av frivillige. 

Og uten alle de fantastiske frivillige som Tromsø IL har, så hadde klubben ikke kunne konkurrert på øverste nivå i Norge.  Så klubben er evig takknemlig for alle som er med.

Annonse:
Så hvorfor stiller de opp?

- Mange smil og mye latter, utallige «freske» kommentarer. Mye vær, absurde mengder klær og ikke minst det å dele fotballgleder og –frustrasjoner med likesinnede.Det er min hverdag som frivillig sikkerhetsvakt på Alfheim, og det er det som får meg til å komme tilbake år etter år, sier Monica Lagesen.

- Jeg er med fordi det et godt miljø og så syns det var artig å bli kjent med folk på en annen arena enn det man ellers er på. Jeg syns det er veldig engasjerende og alle er veldig inkluderende. Det er gøy og veldig god stemning på kamp og oss imellom, sier Sandra Loe. 

- Jeg er frivillig i TIL fordi det utrolig gøy å kunne bidra til gode og underholdende arrangementer på Alfheim. Vi er tross alt Nord-Norges stolthet, og Tromsø Idrettslag er fullstendig avhengig av frivillig innsats for at det i det hele tatt skal kunne spilles eliteseriefotball på Alfheim, sier Jørgen Hjertsen.

- Flotte mennesker

Og kanskje best av alt, man får varige vennskap.

-  I løpet av de fem årene jeg har vært frivillig på Alfheim har jeg møtt mange flotte, veldig forskjellige mennesker. Her har jeg møtt folk jeg nok ikke ville fått gleden av å bli kjent med ellers og flere av disse har utviklet seg til å bli nære venner som jeg setter veldig pris på, sier Lagesen.

- Miljøet er helt klart mannsdominert, aldersspennet stort, og interessene mange. Takhøyden er stor, det skal, og er, plass til alle. Å være jente i et slikt miljø har vært bare positivt, legger hun til. 


Grill- og årsfest

De som melder seg som frivillig får et trivelig fellesskap, sosiale samlinger (sommerfest og årsfest), et sesongkort og et TIL-plagg underveis i sesongen.

Er du interessert, så meld deg på her.

- Det er utrolig artig at vi kan samles på sosiale arrangement som grillfest og årsfest, sier Loe. 

- Vi blir veldig godt tatt vare på, og vi tar veldig gjerne mot flere, sier Lagesen.

- Det å være en del av TIL-familien gjør meg stolt, og jeg gleder meg til hver eneste hjemmekamp, sier Hjertsen.

Må ikke like fotball

Og det er ikke slik at stor interesse for fotball er noe du må ha for å bli frivillig. 

- Jeg ble ikke med fordi at jeg var super interessert i fotball. Jeg hadde lyst å teste det ut og det var lett å bli kjent med folk der. Stemninga og miljøet rundt gjorde at man ble værende. Jeg trives veldig godt, sier Loe.

Annonse fra Eliteserien: