Lasse Nordås blir endelig rød og hvit på heltid

Tromsø IL og Bodø/Glimt har i dag blitt enige om en overgang for stortalentene Lasse Nordås og Daniel Bassi.

Annonse:

Tromsø IL har i dag blitt muntlig enige om betingelsene til en 4-årsavtale med Lasse Nordås. En avtale sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen er godt fornøyd med.

- Vi er veldig godt fornøyd med å få Lasse til Tromsø. Han er en spiss vi har ønsket oss i lengre tid, en som kjenner godt til hvordan vi spiller og kan gå rett inn å forsterke laget. Lasse ønsket veldig å komme tilbake til Tromsø for å utvikle seg videre og det er gledelig, sier Lars Petter Kræmer-Andressen, sportssjef i TIL.

Nordås var på lån fra Bodø/Glimt andre halvdel av 2022-sesongen, og var dermed med å starte den reisen klubben er med på nå. Han var også svært delaktig da vi slo Bodø/Glimt 3-2 hjemme på Romssa Arena i september, hvor han scorte det viktige 1-0 målet. (Se video nederst i saken)

- Vi er utrolig glade for å få Lasse Nordås tilbake til klubben, nå under vårt eierskap. Lasse blir den først selveide spissen siden 2019. Talentet hans er ubestridt, og vi i TIL skal gjøre han til en legende sier daglig leder i Tromsø IL, Øyvind Alapnes.

Vi ønsker Lasse Nordås velkommen tilbake, og ønsker samtidig Daniel Bassi lykke til i Bodø.

NESTE HJEMMEKAMP

Kjøp billett og Kom på kamp!

 

Annonse fra Eliteserien: