Kamil slutter i TIL

Annonse:

Klubben og Kamil er enige om en avslutning av kontrakten, da Kamil Olsztynski av familiære årsaker og et sterkt ønske om videreutdanning som keepertrener, planlegger for å styrke dette område for å bli en markant keepertrener i norsk fotball i årene som kommer.

 - Jeg er utrolig takknemlig for den sjansen klubben har gitt meg som keepertrener og det har vært en utrolig fin og lærerik tid. Dette har løftet meg og samtidig gitt meg store utfordringer. Derfor har jeg også jobbet hardt med respekt for denne klubben, som har gjort meg til en bedre trener og menneske. Jeg setter pris på at klubben har hatt tro på meg i denne tiden jeg har vært her. Jeg tar med meg gode minner og ønsker klubben masse lykke til videre, sier Kamil Olsztynski.

Klubben takker Kamil for hans viktige sportslige bidrag som en faglig ressurs for keeperteamet.

Kamil har bl.a. bidratt med frivillig keepertrening for barn og unge. I tillegg har han holdt foredrag og vist engasjement for utvikling av keeperne.

Kamil har vært med å bidra til god utvikling av dagens keepere og har ledet ett keeperteam der det har blitt levert mange gode prestasjoner igjennom 2022 og 2023.

Kamil var videre en del av trenerteamet som, sammen med spillergruppen, fikk en sterk 7. plass i Eliteserien.

Annonse fra Eliteserien: