Johan fram til 2027

Navnet er trolig Johan også etter 2027, men nå har han signert sin første profesjonelle kontrakt med Tromsø IL.

Annonse:

16 år gamle Johan Solstad-Nøis signerte tirsdag sin første profesjonelle kontrakt med Tromsø IL. 2008-modellen, som fylte 16 år 30. januar, har signert en avtale som i første omgang gjelder ut mars 2027.

Debuterte i 3. divisjon i fjor

Solstad-Nøis, som til vanlig spiller midtbane for TIL B, har vært i Tromsø IL siden overgangen fra IF Fløya i 2019. Allerede i fjor høst han seniordebuten som 15-åring i 3. divisjon for TIL B. Selv om han nå har signert sin første kontrakt med klubben, vil hverdagen hans være som før.

- At vi nå signerer kontrakt med Johan er spennende og en fjær i hatten for begge parter. Johan selv har jobbet godt for å nå dit han er kommet og vi viser at vi har tillit til våre egne unggutter, forteller sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen.

Johan selv har jobbet godt for å nå dit han er kommet og vi viser at vi har tillit til våre egne

— Sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen

- Veien til toppfotballen er så vidt startet for Johan, og vi gleder oss til å følge veien videre. Til syvende og sist er det han som må stå for arbeidet, mens vi skal legge godt til rette for han.

 

Har du kjøpt sesong på Romssa Arena? Med sesongkort får du følgende fordeler:

  • Ditt faste sete hele sesongen
  • Forkjøpsrett til alle NM-kamper på Romssa Arena, og eventuell cupfinale.
  • Du kan ta med en venn på to utvalgte kamper i Eliteserien 2024 (eksklusiv kampene mot Rosenborg og Bodø/Glimt), send e-post til [email protected]
  • 15% på alle våre artikler i nettbutikken, www.shop.til.no

I tillegg vil du gjennom vårt nyhetsbrev få tilsendt gode tilbud og nyheter gjennom sesongen. 

Annonse fra Eliteserien: