- Jeg gleder meg til årets sesong

Mens resten av lagkameratene var på treningsleir i Spania, ble Casper Øyvann værende hjemme. Nå må forsvarskjempen stå over seriestarten. Vi tok en prat med Casper.

Annonse:

Hvordan har den siste tiden vært for deg?

- Den har vært frustrerende. Mens resten av laget har reist to turer til Spania har jeg blitt værende i Norge for å finne ut hva vi skulle gjøre med skaden. Det har vært kjedelig å ikke kunne være med. 

Etter noen uker med undersøkelser, ble det klart at gutten med krøllene trengte en operasjon. 

- Da jeg fikk vite at jeg skulle opereres var det mest en lettelse for meg. Jeg har slitt med lysken siden før sommeren i 2022 og det har vært frustrerende å ikke kunne yte 100% over så lang tid. Derfor håper jeg operasjonen skal gjøre meg helt frisk slik at jeg kan ha et bedre år enn i fjor. Jeg skal opereres for «Gilmours groin». 

Gilmours groin er en svakhet i lyskekanalen, noe som er en relativt vanlig skade innen idretter som innebærer mye raske stopp og vendinger. Casper er ved godt mot, og har allerede tenkt på hvordan han skal komme tilbake. 

- Vi har lagt en plan, den får jeg vite mer detaljert når jeg kan begynne å bevege meg skikkelig etter operasjonen. I følge ortopeden kan jeg forvente å være tilbake i 100% spill om 9-12 uker. Er det èn ting jeg har lært det siste året, så er det at jeg skal bruke den tiden det tar uten å risikere noe for å være tilbake litt tidligere. 

- Jeg gleder meg til årets sesong. Nå nærmer det seg en viktig cupkamp som jeg håper og tror laget skal være klar for. Vi har veldig lyst å gå videre i cupen! Etter det er det vel bare en måned til sesongstart. Til tross for at vi har solgt unna veldig gode spillere så har jeg stor tro på at de nye kan være ned å forbedre oss videre.

Hva gleder du deg mest til når du er tilbake?

- Jeg gleder meg voldsomt til å spille foran de fantastiske supporterne våre. Det er noe jeg virkelig kjenner at jeg savner når jeg ikke er skadefri. Jeg ser at Forza fortsetter fremgangen sin og det lover veldig godt for en morsom sesong!

            Vi ønsker Casper god bedring, og gleder oss til han er tilbake!

Annonse fra Eliteserien: