327580497_1341037816692025_3253370102123533524_n

Hun får en viktig rolle i klubben

Monica Holmbukt er ansatt som samfunnsansvarlig i klubben. En rolle hun gleder seg veldig til å bekle. Bli bedre kjent med rollen og Monica.

Annonse:

Monica Holmbukt er klubbens nye samfunnsansvarlige. Vi har tatt en prat med både henne, kommersiell leder Wiggo Yttergård og daglig leder Øyvind Alapnes.

Pekte seg ut blant mange gode kandidater

Kommersiell leder i klubben Wiggo Yttergård forteller om en grundig prosess med veldig mange gode og kompetente søkere.

- Vi har hatt utrolig mange og gode søkere på denne stillingen. Vi har gått gjennom en grundig prossess hvor vi har testet kandidatene på det kommersielle, samfunnsforståelsen, kunnskap, erfaringer og kommunikasjonsevner. I denne prosessen pekte Monica seg ut og vi gleder oss veldig til å få henne med på laget, både som person og ikke minst hennes faglige kompetanse og tyngde, sier kommersiell leder i klubben, Wiggo Yttergård.

- Et av Norges mest kjente samfunnsprosjekt skal bli større. Med Monica i spissen skal vi engasjere hele byen og sørge for et løft for barn og unge og gjøre alt vi kan for å forhindre utenforskap, sier daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes. 

Kommer til å styrke hele organisasjonen 

- Vi har også hatt en veldig mannsdominert organisasjon, så å få inn ei dame som Monica i klubben kommer også til å styrke hele organisasjonen og hvordan vi jobber, fortsetter han.

Hvem er Monica? 

- Jeg er født og oppvokst i Nord-Troms, Arnøy i Skjervøy Kommune, men flyttet etterhvert til Balsfjord. Nå bor jeg i Ramfjorden sammen med min mann og mine to fotballglade gutter, sier klubbens nyansatte samfunnsansvarlige, Monica Holmbukt. 

Lang erfaring gjennom ulike roller som frivillig i blant annet Reinen IL og Kreftforeningen. I tillegg til jobbene hun har hatt i helsevesenet.

- I bunn er jeg utdannet vernepleier og helsepersonell. Jeg har jobbet i mange år med mennesker med utviklingshemming hos Tromsø ASVO. En fantastisk gjeng som jeg har hatt gleden av å være sammen med. Jeg blir å savne alle og enhver, men jeg gleder meg skikkelig til nye utfordringer i TIL, sier Holmbukt. 

Skal forebygge og hjelpe folk ut av utenforskap

Enormt engasjement i en rolle hun selv beskriver som drømmejobben.

- Jeg kommer inn i klubben med et voldsomt engasjement og ivrer etter å løfte klubbens samfunnsarbeid. Jeg gleder meg til bli en del av TIL. For meg er det drømmejobben og jeg ser fram til å lære mer om det indre livet i klubben. Det er mange med lang og god erfaring som jeg ser fram til å jobbe tett sammen med. For meg handler livet om arbeidet med utenforskap, dette er noe jeg virkelig brenner for, fortsetter hun.

En viktig rolle for å forebygge og motvirke utenforskap i landsdelen.

- Monica skal jobbe med utenforskap og forebygging av utenforskap. Det blir en veldig viktig rolle som forhåpentligvis skal bidra til å gjøre Tromsø og Nord-Norge til et enda bedre sted å bo, sier Yttergård. 

Klubben betyr mer

Klubben er selve sjelen i byen og den skal bety mer for flere.

- Fra mitt ståsted er klubben selve sjelen i byen. Jeg opplever stolthet rundt klubben og at klubben skal være et nav i samfunnsbildet. Det ønsker jeg og bidra til at vi skal gjøre i enda sterkere grad fremover, sier Holmbukt.

- Jeg tror kombinasjonen av både min faglige bakgrunn og erfaringene jeg har gjort gjennom både arbeidslivet og frivillig arbeid kommer til å bli viktig. Jeg er stort sett i godt humør og er glad i folk og ønsker å lære mest mulig av flest mulig. Så hvis du er glad i en prat over en kaffekopp er det bare å si ifra, sier hun.

Gleder seg veldig til å bli kjent med klubbens frivillige.

- Jeg er veldig nysgjerrig på å bli enda bedre kjent med alle våre frivillige i klubben. Det ser jeg veldig fram til, å bygge et enda sterkere felleskap som gjør at vi sammen kan skape sterkere opplevelser sammen, avslutter hun.

Velkommen på laget Monica!

Annonse fra Eliteserien: