Hovedtrenerteamet er komplett

Gard Holme er ansatt som hovedtrener i TIL. Sammen med Jørgen Vik og Ola Rismo skal de utgjøre klubbens hovedtrenerteam.

Annonse:

I dag er klubben glad for å meddele at vårt hovedtrenerteam er komplett. For to uker siden offentliggjorde klubben at Jørgen Vik ble klubbens hovedtrener. Siden har klubben jobbet med å finne en person utenfra som kunne gå inn å forsterke dagens team og samtidig ha pro-lisens.

- Alle vi som har fulgt Jørgen Vik på nært hold var aldri i tvil om at den beste treneren kom fra våre egne rekker. Men i det øyeblikket vi gikk for Jørgen som klubbens hovedtrener var vi også klar over at han manglet pro-lisens og vi måtte dermed skape et hovedtrenerteam, hvor den vi skulle hente utenfra hadde pro-lisens, sier Stig Bjørklund, styreleder i Tromsø IL.

Klubben satte seg derfor ned for å finne ut hvem som ville utfylle klubbens eksisterende team bestående av Jørgen Vik og Ola Rismo best mulig, og da var det ett navn som alle følte ville være 100% match.

Styreledereren er derfor veldig glad for at Gard Holme har takket ja til jobben som hovedtrener og dermed blir en del av klubbens hovedtrenerteam sammen med Jørgen Vik og Ola Rismo. De tre skal utgjøre klubbens hovedtrenerteam.

- Vi er glade for at Gard Holme har takket ja til jobben som hovedtrener sammen med Jørgen Vik. Ikke bare har vi nå Norges beste hovedtrener-duo, men vi har et trenerteam og apparat rundt laget som er bedre enn noensinne. Jørgen, Gard og Ola er tre fantastiske trenere som sammen med resten av støtteapparatet vil ha ulike dedikerte oppgaver inn mot A-laget, sier Bjørklund.

Jørgen Vik og Gard Holme vil dele på ansvaret og slik vil det også fremstå utad, f.eks i media.

Velkommen på laget, Gard Holme!

Annonse fra Eliteserien: