Hils på vår nye offensive spiller

Vegard Erlien (24) er klar for å ikle seg den røde og hvite drakten fra 1. januar 2023.

Annonse:

Den offensive spilleren, som kommer fra Ranheim har signert en treårskontrakt med klubben, gjeldende fra 1. januar 2023. 

- Vi er veldig glad for at Vegard blir en del av klubben. Han er en svært kreativ spiller som er god med ball, har bra fart og i tillegg har han mål i seg. Men mest av alt har han et stort utviklingspotensiale og vi tror han kommer til å ta nye steg hos oss her i Tromsø, sier Teammanager i TIL, Lars Petter Andressen.

Vegard Erlien gleder seg til å komme i gang fra nyttår.

- Jeg hadde en prat med Gaute Helstrup og Jørgen Vik i sommer, og signalene jeg fikk var at jeg var sterkt ønsket hit. Når jeg så laget mot Rosenborg og Bodø/Glimt var jeg ikke i tvil om at det er i Tromsø jeg vil fortsette å utvikle meg som spiller. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier TILs nye spiss Vegard Erlien.

Fikk gåsehud av å se et fullsatt Alfheim som fikk oppleve å sende erkerival Bodø/Glimt hjem til Bodø uten poeng.

- Jeg gleder meg enormt til å spille foran Tromsø-publikummet. Jeg fikk frysninger da jeg så kampen mot Bodø/Glimt fra sofakroken så jeg kan knapt vente med å få oppleve det samme, sier Erlien.

Håper å bidra med både mål og målgivende pasninger.

- Jeg er en offensiv og kreativ spiller som liker og dra av en spiller eller to, har okey tempo og ønsker å bidra med både mål og målgivende pasninger, avslutter Erlien.

Se det første offisielle intervjuet med Vegard på vår instagram. 

Velkommen til Tromsø Vegard!

Nærmer oss 3000 solgte billetter

Kjøp billett til storkampen på lørdag mot serieleder Molde her

 

Annonse fra Eliteserien: