
Hils på Sabi Sushi
Sabi Sushi har signert og er vår nyeste samarbeidspartner og nytt medlem i vårt bedriftsnettverk - PRO TIL. Partnerinnhold
Med etableringen i Tromsø tar Sabi Sushi sitt første steg nord for Trøndelag – og samtidig et steg nærmere de kystene og fjordene der noen av verdens beste sjømatprodukter har sitt opphav.
I mai 2025 åpner Sabi Sushi dørene til sin aller første restaurant i Nord-Norge. Byen som ofte omtales som porten til Arktis, blir nå også inngangsporten for en sushikjede med store ambisjoner i nord.
– Tromsø har lenge vært et ønsket sted for oss. Vi har ventet på det rette tidspunktet, det rette lokalet og de rette menneskene. Nå er alt på plass, og vi gleder oss til å bli en del av det nordnorske matlandskapet, sier Ørjan Kjærstad, CEO i Sabi AS.
Satsningen i Nord Norge skjer i samarbeid med Alf Mangor Johannessen i AMJ Gruppen som har rettighetene til Sabi Sushi i landsdelen. Etableringen i Tromsø blir starten på en større strategisk satsing. Planene inkluderer flere enheter i Tromsø og etableringer i flere av landsdelens større byer i løpet av de kommende årene.
Mannen som skal være lokal Franchisetaker for restauranten og lede åpningen i Tromsø er ingen ringere enn Dick Chiang, et kjent navn for mange sushi-entusiaster i landsdelen. Han har lang erfaring med å drive og utvikle ulike restaurantkonsepter i Nord-Norge, og har vært en nøkkelbrikke i at denne etableringen nå blir en realitet i Tromsø.
– Vi har jobbet i over ett år for å få på plass en avtale med Dick. Han har en unik kombinasjon av fagkunnskap, lokalkunnskap og lederskap. Vi er utrolig glade for at han blir med oss på denne reisen i Tromsø sier Alf Mangor Johannessen i AMJ gruppen og får full støtte fra Ørjan Kjærstad, CEO i Sabi Sushi.
For Sabi Sushi handler etableringen i Tromsø om å levere god mat til våre kunder hver dag enten det er i restauranten eller som takeaway via våre ulike web portaler. Videre skal vi være til stede i lokalsamfunnet og vi har inngått ett samarbeid med Tromsø IL, hvor Sabi Sushi blir en stolt samarbeidspartner og ett nytt medlem i bedriftsnettverket "PRO TIL".
– Vi ønsker å bidra til byens liv både gjennom smaksopplevelser og engasjementet TIL er en viktig del av Tromsøs identitet, og vi gleder oss til å støtte laget – og byen – fra sidelinjen og kjøkkenbenken, sier Dick Chiang som gleder seg til åpningen av Sabi Sushi Tromsø 8. Mai.
Om Sabi Sushi – ekte håndverk, kompromissløs kvalitet:
Sabi Sushi ble grunnlagt i Stavanger i 2011, og har vokst fra et lite take away-lokale til en landsdekkende kjede med nå 40 lokasjoner. Filosofien har hele veien vært enkel:
Sushi laget med respekt for håndverket, rene råvarer og naturlige smaker – uten unødvendige forstyrrelser.
Kokkene hos Sabi Sushi jobber med råvarer av ypperste kvalitet, som Aurora-laks fra nordnorske fjorder og Sterling-kveite fra Ryfylke – sjømat som er anerkjent blant sushikokker verden over.
– Vi lager ikke sushi for å være billigst. Vi lager sushi vi er stolte av, med råvarer og teknikker som krever tålmodighet og presisjon. Når vi nå åpner i Tromsø, føles det naturlig å bringe med oss både vår standard og vår respekt for den lokale naturen, sier Kjærstad Sabi AS.
Bilder: Sabi Sushi i Tromsø | Sabi Sushi