Helt nytt VIP-konsept til 16. mai

Vær rask om du vil oppleve Slaget om Nord-Norge på vårt nyeste VIP-konsept på tribune vest, Store Stå - VIP. Svært begrenset antall billetter tilgjengelig.

Annonse:

Store Stå - VIP er en forlengelse av Store Stå Pub. Pakken inkluderer mat, faste oppmerkede plasser ute på tribunen og oppdekte sitteplasser inne. I tillegg får du den gode trubadurstemningen fra Store Stå Pub.

Kjøp Store Stå - VIP billetter her

– Vi har åpnet et nytt VIP-konsept til 16. maikampen som vi tilbyr til både private og bedrifter. Det er en billett i mellomsjiktet mellom de vanlige VIP-ene og de ordinære billettene. Det blir matservering, mulighet for drikke og i tilknytning til «Store Stå»-pub. Du får en bra plass inne og en bra plass på tribunen, sier Tina Gjøvik, innholdsansvarlig i TIL.

Hva koster billetten?

Vi har lagt ut 50 billetter til «Store Stå – VIP». Billetten koster 800 kroner, men inkluderer også mat og fast plass inne og ute. 

Blir felt H - Bortesupport et hjemmefelt på denne kampen?

- Ja, billettene blir på felt H i denne kampen, der vanligvis bortesupporterne holder til, ettersom de denne kampen står bak mål på tribunen som til vanlig står tom, sier Gjøvik.

- Vi ønsker at opplevelsen skal være like god som på den vanlige VIP-en. Vi gjør dette for å  etterkomme etterspørselen som har vært på vanlig VIP, men vi ikke har plass til på denne kampen. Derfor flytter vi det opp i lokalene våre overfor felt H på tribune vest, sier Gjøvik.

I skrivende stund er det i underkant av 20 billetter igjen.

Kjøp Store Stå - VIP billetter her

Foto: Tobias Stein Eilertsen / iTromsø

Annonse fra Eliteserien: