Ha det artig!

To flotte besøk med SpareBank 1 Nord-Norge-Akademiet hos Lyngen Karnes og Målselv IL ble gjennomført mandag og tirsdag denne uken.

Annonse:

Med a-lagsspillerne Hilmir Mikaelsson, Runar Norheim, Oscar Opsahl, Felix Winther, Marius Tollefsen og Tobias Norbye ble det to flotte dager med SNN-akademiet for leder Truls Jenssen.

Herlig i Lyngen

Først Lyngen/Karnes på Geitnes stadion mandag 26.06 med 55 gutter og jenter fra L/K, Furuflaten IL og Lyngstuva på plass. Et flott arrangement styrt av Leder Siri Rodal og andre frivillige.

I godværet var det en fryd for trenerne å aktivisere alle deltakerne. Deltakere som tidligere på dagen kom fra aktivitetsdag i regi av Lyngen kommune og skole, fantastisk sier vi!

Deltakerne ble ledet av spillere fra L/K A-lag, ungguttene Håkon og Gabriel og fra TIL A-lag Hilmir, Runar, Oscar, G 17 Thomas og Truls. Dermed ble også her aktivitetsprinsippet godt ivaretatt med ivrige trenere og ikke minst konsentrerte deltakere. På lagbilde nevner vi sjåfør Odd Egil Eggen nederst til venstre på hjemlige trakter, mange frivillige i kiosken og oppmøtte positive foreldre.

Flott økt i Målselv

Dagen etter, tirsdag 27.06 ble det aktivitet med 115 barn og ungdom i Målselv.

Hvordan får vi dette til, er det plass nok, trenere nok, noen som kan drive kiosken, frukt og vann til spillerne? En dyktig leder i Egil Andre Jensen kunne skilte med et nydelig anlegg med flott 3-er bane og selve Målselv Arena, kjegler, vester, mål, trenere og andre frivillige!

Med inndeling i seks treningsgrupper gikk det hele som en lek. 3–er banen gikk til deltakere født 2016/17 med lokale trenere. 2015 fikk lokal trener, 2014 med 2 lokale trenere, 2013 fikk TIL- spiller keeper Marius Tollefsen som trener, 2012 fikk TIL-spillerne Felix Winter og Tobias Nordbye og til slutt eldstegruppa 2011 til 2008 som fikk Truls Jenssen.

Truls var den første i TIL med 1 på VG – Børsen. Dette fordi han lå konstant i pasningsskyggen til han ble tatt av banen. Dermed fikk det eldste temaet «Hvordan hjelpe 1 A?», gå ut av pasningsskyggen! De som ikke var direkte involvert i trenerroller hjalp til i kiosk, frukt, vann, loddsalg og rydding!

Grunnleggende tema begge plassene ble levert av samtlige oppmøtte deltakere, trenere, ledere, foreldre og interesserte: HA DET ARTIG!

Tusen takk for at vi fikk komme på besøk Lyngen Karnes og Målselv, og til SpareBank 1 Nord-Norge som gjør det mulig.

Annonse fra Eliteserien: