Gutan mot Aalesund 2.påskedag

2.påskedag er det klart for tredje serierunde i årets Eliteserie. Gutan er ankommet Ålesund og er klar til dyst på Color Line Stadion.

Annonse:

Vi står med tre poeng etter de to første serierundene. Seieren mot HamKam sist helg gjorde sitt til at vi fikk en god start på Alfheim. Nå jakter vi årets første bortepoeng på Color Line Stadion. 

TIL-trener Gaute Ugelstad Helstrup ser frem mot en spennende kamp mot Aalesund mandag. 

-Det har vært mye bra i begge kampene våre (Odd og HamKam). Vi har skapt bra med sjanser, både på dødball og i etablert angrep. Har også vært gledelig å se at vi har skapt en del på raske angrep, sier han. 

NTB_c5n22rlOrfE.jpg
Tromsø 20220410. Tromsøs trener Gaute Helstrup etter eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og HamKam på Alfheim Stadion.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Helstrup er klar på hva som er resepten for en god prestasjon på Color Line. 

-Vi skal bygge videre på den utviklingen vi er inne i. Vi jakter alltid på å gjøre det enda bedre enn forrige kamp. Vi har vært veldig gode i den offensive delen av spillet, og så skal vi stramme litt opp i den defensive strukturen. Sistnevnte har vi jobbet mye med den siste tiden. Vi har mange spillere som er i veldig god form, så det er mye opp til oss selv og vi er veldig klar for en ny kamp.

TIL-trenere er klar over at det venter en tøff kamp mot Aalesund.

-Ålesund har kommet godt i gang og de har gjort to gode kamper mot Kristiansund og Viking. Så det er sikkert et lag med selvtillit vi kommer til å stå ovenfor. Det er en klubb med ressurser som har hentet en del gode spillere. Dette blir en fin utfordring for oss og vi gleder oss veldig til kampen, avslutter Helstrup.

Aalesund-TIL går av stabelen 2.påskedag kl18.00. Kampen vises på Discoverys plattformer.

Annonse fra Eliteserien: