Gutan godt igang med "TIL-timen"

Endelig er TILs A-spillere ute på samfunnsoppdrag igjen. Først ute er "TIL-timen", etter initiativ fra spillerne selv.

Annonse:

Noe TIL har savnet i perioden med korona-restriksjoner, er å kunne sende våre A-spillere ut på samfunnsoppdrag. Dette er noe klubben setter veldig høyt og som er viktig for oss. Nå har endelig muligheten kommet tilbake og våre spillere er allerede i gang med "TIL-timen". 

Det er spillerne selv som har tatt initiativet til "TIL-timen". Det er en gymtime som kombinerer fysisk aktivitet med budskap om vennskap og det å ta vare på hverandre. 

Hele A-stallen skal i perioden april/mai ha gymtimer med over 600 2.klassinger. Disse elevene fordeler seg på 17 skoler og 33 klasser. 

TIL-kaptein, Ruben Yttergård Jenssen, forteller litt om hva de ønsker å oppnå med å besøke de ulike klassene. 

- Vi synes det er fint å bidra utenfor Alfheim og knytte byen nærmere laget. Målsettingen med TIL-timen, er å være gode forbilder for barna og inspirere dem til fysisk aktivitet. I tillegg forsøker vi å inspirere dem til å være gode skolekamerater, se hverandre og bry seg om hverandre, sier Yttergård Jenssen. 

WhatsApp Image 2022-04-28 at 23.13.28.jpeg
Ruben Yttergård Jenssen hadde en strålende gymtime på Borgtun skole i forrige uke.

I tillegg til å ha en gymtime, gir spillerne hver klasse en fotball, som skal brukes som klasseball. Alle elever og foreldre blir også invitert på TIL-kamp. 

Tromsø IL ønsker alle elever en fin avslutning på skoleåret!

(Bildet øverst i saken, er fra besøk på Skjelnan skole der Tobias Hafstad og Oskar Opsahl var tilstede).

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: