52903670986_6ddf727a11_k

Gratis kamp for alle skoleklasser og lag

I samarbeid med Troms Kraft inviterer vi alle skoleklasser og lag til kampen mellom Tromsø IL og Sarpsborg 28. april kl 17.00. Vi sponser billetten!

Annonse:

Vi gjentar suksessen med å invitere skoleklasser og lag gratis på kamp 28. april kl 17.00. I fjor samlet vi 2000 barn på stadion og hadde en fantastisk opplevelse sammen. 

Tilbakemeldingene klubben fikk var at ungene storkoste seg på kamp, stemningen var på topp og at det var utrolig trivelig å tilbringe tid sammen med vennene og klassekameratene på Romssa Arena. De satt rett og slett igjen med en unik opplevelse som de delte sammen med veldig mange. 

En unik mulighet

Foran hver hjemmekamp har vi en flaggborg rundt banen. Nå vil vi gi en heldig skoleklasse/et lag muligheten til å stå ute på banen med flagg ved utmarsj. Den utvalgte klassen vil trekkes torsdag 25. april, og bli kontaktet av oss denne dagen.

Vi trekker en klasse som får muligheten til å stå ute på banen med flagg ved utmarsj. 

— Arrangementsansvarlig, Tommy Hamsund
Slik får dere tak i billetter

Sammen med Troms Kraft inviterer vi alle skoleklasser og lag gratis inn på kampen. 

Send mail med navn på skole/lag, antall, kontaktinfo til kontaktperson, og om dere ønsker å stå med flagg på banen til [email protected]. (1 voksen per 5. barn er gratis)

Eksempel: Tromsø skole klasse 6A. 23 stk + 4 voksne. Kontakperson: Ola Normann, Tlf. 12345678 e-post: [email protected]. Vi ønsker å være flaggborg.

Første skoleklasser/lag til mølla!

Andre voksne som ønsker å være med barna på kamp kan kjøpe billett på samme felt som klassen får utdelt i sin bekreftelsesmail.

Øvrige billetter kan kjøpes her

NB! I pausen vil det være mulighet for å vinne festivalpass til Rabalderfestivalen. 

Annonse fra Eliteserien: