Gratis aktivitetstilbud for barn og unge

I sommerferien ønsker vi barn og unge velkommen til Åpen hall i Lerøyhallen. Fra mandag til fredag i uke 27 og 28, mellom klokken 11:00 og 15:00, åpnes dørene for barn og ungdom til en rekke aktiviteter og sosialt samvær. Velkommen!

Annonse:

Info om Lerøyhallen

Dette tiltaket er en del av en større innsats for å aktivisere barn og unge i perioder hvor andre aktivitetstilbud ofte er begrensede, og dermed skape positive møteplasser.

Hva er åpen hall? 

Åpen Hall er designet for å være et trygt og morsomt miljø med aktivitetsledere og vertskap til stede hele tiden, helt gratis for alle. For å bidra til tryggheten, oppfordres foresatte til å være tilstede i hallen når de har mulighet. En åpen kiosk vil også være tilgjengelig for å tilby snacks og drikke.

Flere aktiviteter 

I tillegg til hovedhallen vil både cageballhallen og gymsalen være åpne, noe som gir et bredere spekter av aktiviteter. Tilbudet er rettet mot alle mellom 6 og 18 år, men yngre barn er også velkomne, så lenge de er i følge med foresatte.

Åpen Hall i Lerøyhallen gir en flott mulighet for barn og ungdom til å delta i meningsfulle aktiviteter, møte nye venner, og tilbringe sommerdagene på en aktiv og trygg måte.

For spørsmål kontakt: [email protected]

Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: