- Gledelig start på sesongkortsalget

Midten av januar nærmer seg og per 12. januar var det registrert 576 solgte sesongkort for 2021-sesongen.

Annonse:

- Først og fremst vil jeg si at det er fantastisk at så mange har valgt å fornye sesongkortene sine. I tillegg har flere valgt å kjøpe sesongkort for første gang og det er svært gledelig. Sammenlignet med på samme tid i fjor har vi solgt rundt 100 sesongkort flere i år, sier arrangement- og arenaansvarlig i TIL, William Frantzen.

Takknemlig overfor supporterne

2020-sesongen ble spesiell, med utsatt seriestart, 200 tilskuere i starten av sesongen og deretter 600 tilskuere på det meste. Hva som venter i 2021 vet ingen.

- Vi er utrolig takknemlig for at så mange har sikret seg plass på stadion allerede, og ikke minst den tålmodigheten alle har vist i 2020. Engasjementet rundt klubben er stort og avslutningen på fjorårssesongen med opprykk til Eliteserien har forsterket dette ytterligere. Supporterne våre savner å gå på kamp og vi savner dem på stadion, sier Frantzen.

Reduserte prisene i 2020 -  Beholder samme priser i 2021

Før sesongen 2020 bestemte klubben seg for å justere ned prisene på sesongkort. I år har vi gleden av å meddele at prisen på sesongkort i 2021 blir den samme som i 2020.

- Når nedrykket til OBOS-ligaen var et faktum i 2019 besemte vi oss for å redusere prisene betydelig på sesongkort på hele stadion. Et sesongkort på fast plass ble redusert med 980 kroner sammenligent med året før. Når opprykket til Eliteserien ble sikret valgte vi å beholde prisene på samme nivå. Når portene åpner er det viktig for oss at flest mulig har anledning til å gå på kamp, sier Frantzen.

Og legger til, 

- I tillegg til de 576 sesongkortene på på privatmarked er det også rundt 350 sesongkort på bedriftsmarked som ikke er registrert i systemet enda.

Siden vi fortsatt lever med usikkerheten rundt pandemien vil vi åpne muligheten for å heve sesongkortkjøpet dersom man fortsatt skulle stå i en situasjon der man ikke kan benytte seg av det. Denne muligheten vil vi la stå åpen helt frem til sesongstart, sier Frantzen.

Her finner du all infomasjon om sesongkortsalget 2021

Annonse fra Eliteserien: