Giganten, Trond-Steinar!

Han har vært en del av klubben i over 50 år. Han er en av klubbens viktigste personer gjennom alle tider. I dag har hedersmannen og lagspilleren Trond-Steinar Albertsen sin siste arbeidsdag på Alfheim.

Annonse:

Trond-Steinar Albertsen vil for evig og alltid stå med gullskrift i Tromsø Idrettslag. Han har vært en sentral skikkelse gjennom årtier og spilt en sentral rolle i to av klubbens aller viktigste epoker.

På 80-tallet startet for alvor TILs vei mot toppen av norsk fotball. Opprykket i 1985 og cupfinalen i 1986 la grunnlaget for TIL som toppklubb, noe klubben drar nytte av den dag i dag. Trond-Steinar spite en viktig rolle i dette laget. 

Den andre epoken var oppbyggingen av det viktige Proff i Nord-nettverket fra midten av 90-tallet, som Albertsen ble ansatt i klubben for å utvikle videre. Proff i Nord er et nettverk bestående av noen av klubbens største partnere, som sammen med øvrige viktige samarbeidspartnere, har vært helt avgjørende for at TIL har hatt økonomi til å være en profesjonell klubb i norsk toppfotball, og dette nettverket eksisterer den dag i dag.

Trond-Steinar har også vært trener i yngres avdeling og han kan se tilbake på over 50 år i klubben. 

Fredag 16.09. 2022 takker giganten, Trond-Steinar Albertsen, av på Alfheim.

Takk, Trond-Steinar

Trond-Steinar er et vanvittig godt menneske. Han er selve definisjonen på lojalitet, lagspiller og hel ved! Han bryr seg om alle og tar seg alltid tid til de som har behov for hans hjelp. 

Hans rolle og betydning for TIL, kan ikke beskrives sterkt nok. Både gjennom prestasjoner og å være dyktig i faget sitt, men også som lagbygger og kulturbærer.

Hvis klubbens verdier (stolthet, lagånd og redelig spill) skulle symboliseres gjennom et ansikt; ville det vært Trond-Steinar Albertsen. 

Vi ønsker Trond-Steinar lykke til med nye utfordringer. 

På vegne av hele Tromsø Idrettslag, 

tusen hjertelig takk for jobben Trond-Steinar!

Annonse fra Eliteserien: