Går nye veier

Samfunnsansvarlig Monica Holmbukt søker nye utfordringer og skal fokusere på fulltidsstudier i tiden fremover. Klubben ønsker å takke henne for den gode jobben hun har lagt ned.

Annonse:

Vår samfunnsansvarlige Monica Holmbukt har valgt å gå nye veier. Både hun selv og klubben hadde sett for seg et lengre partnerskap, men slik ble det ikke i denne omgang.

En krevende periode med masterstudier, ansvar for samfunn i TIL gjorde at Monica måtte ta et valg.

- Jeg har i perioden hvor jeg har jobbet i TIL også vært deltidsstudent, og jobben i TIL krever veldig mye. Det har gått utover studiene og masteroppgaven som jeg skriver om utenforskap innenfor velferdsendring. I tillegg har jeg en familie som jeg ønsker å tilbringe tid med. Totalsummen av dette gjør at jeg har valgt å gå nye veier og satse fullt på masteroppgaven fremover. Det er vemodig å forlate, men det er det riktige valget for meg, sier Monica Holmbukt.

Kommersiell leder i klubben Wiggo Yttergård ønsker å berømme Monica for jobben hun har lagt ned for klubben.

Monica har gjort en flott jobb for klubben, men innsett at hennes ambisjoner om å kombinere en jobb i TIL og samtidig fullføre en master på UiT ikke har vært forenlig. Vi ønsker å takke henne for innsatsen i klubben, men også for at hun er såpass ærlig med seg selv og har tatt det vanskelige valget om å avslutte hos oss. Monica har fått på plass grunnstrukturen i "1920 - Byen våre", vårt samfunnsprosjekt, og dermed laget et godt fundament for sin etterfølger som vi skal ut å lete etter nå, sier kommersiell leder i klubben, Wiggo Yttergård.

Holmbukt elsker klubben og gleder seg til å være TIL-supporter fremover.

- Det har vært helt supert å være en del av TIL hvor jeg har blitt inkludert i det store laget og familien som dette er. Jeg ser fram til å følge klubben utenfra og ikke minst være tilstede på kampene fremover, sier Holmbukt.

Annonse fra Eliteserien: