Full rulle for akademiet på Alfheim i helgen

I helgen kan du se alle lagene i akademiet spille kamper på Alfheim.

Annonse:

Akademiet er i full gang med sesongen og denne helgen spiller alle lagene på Alfheim. Fredag kl. 14.15 er det avspark mellom TIL og Glimt i Nasjonal G16-serie, lørdag kl. 15.00 spiller TIL B mot Lørenskog i 3. divisjon og søndag kl. 16.30 tar vårt nasjonale G14-lag i mot Mjøndalen.

Godt samarbeid med naboklubbene

Trener for NG16, Rune Berger, gleder seg til kamp og har en spennende tropp mot rivalen.

- Etter å ha fått en veldig fin start på Nasjonal G16 med seier, 3-1 mot Vålerenga sist lørdag, gleder vi oss veldig til å ta i mot Glimt i morgen. Disse kampene betyr mye også på dette nivået og guttene er veldig klare til kamp, sier Berger.

- Til disse kampene har vi med oss hospitanter fra TUIL, Skarp, Kvaløya, Hamna, Bossekop og Nordreisa. Dette er spennende spillere og det er imponerende hvordan de har fungert som lag på tross av lite trening sammen.

- Vi skal holde spillet på deres halvdel

Vårt yngste nasjonale lag startet sesongen med 3-3 borte mot Glimt forrige helg, og ser fram til å spille kamp på eget kunstgress. Christian Markussen, trener for NG14, spår offensiv fotball mot laget fra Mjøndalen.

- Vi er et lag som er veldig offensiv med og uten ball. Med ballen ønsker vi å flytte på motstander og utnytte rommene som Mjøndalen gir fra seg, sier Markussen som vil holde spillet på Mjøndalens halvdel.

- Uten ballen skal vi plage mostander i hele kampen! Vi skal holde spillet på deres halvdel hvor vi presser med intensitet og mange spillere.

 

Kampoversikt:
- Fredag 14.15 TIL vs Glimt (NG16)
- Lørdag 15.00 TIL vs Lørenskog (3. div)
- Søndag 16.30 TIL vs Mjøndalen (NG14)

Annonse fra Eliteserien: