Fotballglede og Samarbeid

SNN Akademiet besøkte Målselv IL den 25. juni for å arrangere en livlig og gratis fotballskole for barn, og avsluttet dagen med en gledelig overraskelse. Les mer om besøket her.

Annonse:

Den 25. juni var en dag fylt med fotballglede og engasjement da SNN Akademiet besøkte Målselv IL for å bidra med trenere på en gratis fotballskole for jenter og gutter født mellom 2010 og 2016. Arrangementet samlet imponerende 112 deltakere fra fire klubber: BOIF, Mellembygd, Øverbygd og Målselv IL.

Trenere og Aktiviteter

Fotballskolen var bemannet med trenere fra flere klubber, inkludert Målselv IL, Mellembygd, Finnsnes IL, TFK og Tromsø IL. Disse trenerne fokuserte på aktivitetsprinsippet og fotballglede, noe som skapte en livlig og engasjerende atmosfære for barna. Gjennom basisøvelser og masse spill fikk deltakerne muligheten til å utvikle ferdighetene sine i et trygt og motiverende miljø.

Frivillighet og Fellesskap

Midt i all aktiviteten sørget frivillige verter for at både deltakere og tilskuere ble godt tatt vare på. Barna fikk deilig frukt i pausene, mens tilskuerne kunne kose seg med vafler og kaffe. Denne innsatsen fra vertene bidro til en koselig og positiv stemning både på banen og tribunen.

En Gavesjekk til Målselv IL

Samarbeidet mellom SNN Akademiet og Målselv IL ble kronet med en fantastisk overraskelse. Sparebanken Nord-Norge viste sin støtte til lokalsamfunnet ved å overrekke en gavesjekk på hele 1.000.000 kroner til Målselv IL. Denne generøse gaven vil gjøre det mulig for klubben å realisere drømmen om et etterlengtet klubbhus ved siden av stadion, til en kostnad av 3.000.000 kroner.

Takknemlighet og Fremtid

SNN Akademiet uttrykte stor takknemlighet for samarbeidet med Målselv IL og roste klubbens engasjement og de frivillige ildsjelene som jobber for barn og unge i lokalsamfunnet. En spesiell takk gikk til de dyktige kontaktpersonene Susanne Røe og Egil Andre Jensen for deres ryddige og effektive innsats.

Denne dagen markerte ikke bare en suksessfull fotballskole, men også en styrking av fellesskapet og fremtiden for fotballen i Målselv-regionen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: