Et forbilde for alle som ønsker å bli trener

Med et fantastisk vær ble delkurs 3 av grasrottreneren gjennomført i klubblokalene og hjemmebanen til Ulfstind.

Annonse:

12 trenere fra flere by klubber deltok, 11 menn og 1 dame. Kate Eines fra Sør Kvaløya IL deltok med engasjement og erfaringsutveksling på teoridelen og fotballforståelse på praksisøkten. Dette i likhet med de andre deltakerne på kurset. 

En forbilde

Kate er også en av driverne som har fått i gang Sør Kvaløya IL igjen, klubben har kommet på banen etter fire års dvale. Det er fantastisk.For å få det hele i gang kreves det også trenere og Kate tar alle delkursene for å være enda bedre forberedt til trenergjerningen.

Dette nevnt fordi flere damer burde gjøre som Kate, hive seg rundt i trenergjerningen og fylle på med kurs. Kursene er godt mottatt og stemningen mellom deltakerne er suveren, der alle blir respektert fra sitt ståsted.

Takk til KSK og Ulfstind

For å gjennomføre kurset med teori og praksis, trenger vi objekter. Takk til 25 jenter og gutter fra KSK og Ulfstind som deltok, der de fikk til sammen ei god økt 90 minutter i varmen.

Og som treneren til KSK sa etter praksisen: «Ja, jentene fikk ei god økt. Men også jeg fikk påfyll med nye øvelser og poeng å ta med meg videre i trenergjerningen.

Annonse fra Eliteserien: