IMG_8088

Et brennende hjerte for frivillighet

Tommy Hamsund fra Sortland er ny arrangementsansvarlig i Tromsø IL.

Annonse:

Tommy kommer fra jobben som bilselger på Sortland, og har også en master i sports management på papiret. Han gleder seg veldig til å ta fatt på den nye jobben her i Tromsø, og har et brennende hjerte for frivillighet.

- Jeg gleder meg til å være med å fortsette på den jobben Ingar allerede har gjort på en god måte, og ønsker å utvikle den ennå mer. Det er gjort veldig mye bra, og jeg har spesielt lyst til å utvikle arbeidet med de frivillige, da de er en sentral del i gjennomføringen av våre arrangementer, sier den ferske arrangementsansvarlige, Tommy Hamsund. 

Selv med et par måneder med opplæring, blir det en noe brå overgang når første dag «alene» vil være sesongstarten mot Brann hjemme på Romssa Arena.

- Det blir vanvittig spennende. Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang og fortsette jobben i retningen av målet om å være Norges beste fotballarrangement, sier Tommy Hamsund.

Etter noen flotte år med Ingar, er kommersiell leder, Wiggo Yttergård, glad for å ha Tommy på plass i klubben.

- Vi har hatt noen kjempefine år med Ingar, som har gjort en super jobb for klubben ved og blant annet bidra til økning av sesongkortsalg, og gi et løft til kampdagsarrangementet vår. Det er veldig bra at Tommy er på plass, han har allerede sklidd fint inn i gruppen, og nå får han et par måneder sammen med Ingar før han blir overlatt til seg selv - det sikrer oss en god overgang i den stillingen, sier Wiggo Yttergård.

Når Hamsund nå tar over stillingen til Ingar Angell Nicolaysen, er det ikke bare arbeidsoppgavene han overtar fra sambygdingen.

- Tommy er en kjernekar, han tar over en viktig jobb i klubben og jeg tror absolutt han er rett mann til oppgaven. At Tommy ble ansatt i min stilling gjør også min egen flytteprosess enklere - vi bytter hjem i neste måned, sier Ingar Angell Nicolaysen.

Vi ønsker Tommy velkommen til klubben!

IMG_8085.jpg
Nicolaysen avslører hvor mye ekstra som følger med både jobben og huset Hamsund nå overtar.
nyhetsbrev-salg-70%.gif

 

Annonse fra Eliteserien: