Er du klar til søndag?

På søndag spiller vi årets første tellende hjemmekamp for sesongen. Lillestrøm kommer på besøk for kvartfinale i cupen.

Annonse:

På søndag kan vi endelig ønske velkommen til årets første tellende kamp på Alfheim stadion når Lillestrøm kommer på besøk til kvartfinale i cupen. Kampen har avspark kl.17.00.

Vi har samlet det du trenger å vite før søndagens kvartfinale. Scroll deg nedover for å oppdatere deg selv før kampen... og en ting til - Kom På Kamp! 

TIL+ eller billett kjøper du enklest her

Verdt å vite før avspark

  • Ta turen på Store Stå - norges beste supporterpub åpner kl.15.00 på tribune vest.
  • Det er lite parkering i området rundt Alfheim så bruk beina eller bussen når du kommer på kamp.
  • Portene på stadion åpner kl.16.00.
  • Rødt og hvitt skjerf, drakt og annet TIL-merch kan du kjøpe både i inngangen til tribune vest og utenfor Cooptribunen...Eller på shop.til.no, men da kan vi ikke garantere at du har det til kampen.
  • Inngang B og C holder åpent på Cooptribunen. Dersom du har plass på felt A eller D benytter du henholdsvis inngang B og C for å komme deg til feltet. Benytt inngangen i nord om du har plass på tribune vest.
  • Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter før du ankommer stadion. Det gjør du her. Om ikke så kan du kjøpe billetter i Diplom-Is kiosken ved inngang C utenfor Cooptribunen.

Kamppartner

Tromsø Arctic Reindeer er en samisk reindriftsfamilie i Tromsø som har bodd og arbeidet med rein i flere generasjoner. Vi og vår flokk på 300 reinsdyr ønsker deg velkommen til å dele vår kultur og tradisjoner.

Bli med på en minneverdig reinsledetur, nyt tradisjonell samisk mat inne i en gamme og hør på historier og fotturer rundt et bål.

Klikk på videoboblen nedenfor for å oppleve Tromsø Arctic Reindeer.

Sett opp din drømmeellever

Om du var hovedtrener Gaute Helstrup. Hvordan ville du satt opp laget? Sett opp din drømmeellever før søndagens kvartfinale i cupen mot Lillestrøm.

Klikk her for å sette opp din ellever

Vinn gavekort på shop.til.no

TILplusscup Forsidebilde Facebook.png

 

Annonse fra Eliteserien: