- En klubb jeg har sett opp til siden jeg var liten

Markus Johnsgård (24) tar overgang fra Raufoss til Tromsø IL. Angrepsspilleren har signert en avtale som strekker seg fra 1. januar 2024 og ut sesongen 2027.

Annonse:

Senjaværingen Markus Johnsgård som de siste sesongene har imponert stort for Raufoss i OBOS-ligaen vender kursen hjem til Nord-Norge for å ikle seg den rødhvite drakten fra 1. januar 2024.

Sportssjefen er glad for at Markus har valgt å komme "hjem" til Tromsø og TIL.

- Markus har de siste sesongene levert solide prestasjoner i OBOS-ligaen for Raufoss, og vært blant ligaens beste spillere. Etter å ha vært skadet første del av årets sesong har han den siste tiden levert gode prestasjoner. Han kan bekle flere posisjoner offensivt, både spiss, 10er og indreløper. Han vil gi oss enda flere strenger å spille på. I tillegg er han lokal fra Senja, og vi ser fram til å se han vokse seg inn i TIL-drakten, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen.

Markus Johnsgård gleder seg til å bli en del av klubben.

- Jeg tror jeg kan utvikle meg videre som fotballspiller i TIL, og ta de neste stegene her. I tillegg så har TIL vært en klubb jeg har fulgt siden jeg var liten, og jeg har vært på mange kamper opp gjennom barndommen, så det er en klubb jeg har sett opp til i alle år, sier Markus Johnsgård.

Håper å bidra til at klubben tar steg sportslig, og målpoeng for egen del.

- Først og fremst håper jeg å bidra på banen til at TIL skal bli enda bedre sportslig, også håper jeg for min egen del at jeg kan bidra med både assister og mål. Også skal jeg prøve å bidra med godt humør og noen dårlige vitser til alle i og rundt klubben, sier Johnsgård med et smil.

Velkommen til Tromsø, og TIL, Markus Johnsgård!

Kjøp seiersrusbilletter til kampen mot HamKam.

Tilbudet gjelder fram til onsdag 6. september kl.23.59.

 

Annonse fra Eliteserien: