Disse driver Norges beste supporterpub

Mia Mack driver med familien normalt Prelaten, Nyt og La Famigla i Tromsø sentrum, men på søndager spaserer hun tidlig til Alfheim og driver nyvinningen Store Stå Pub.

Annonse:

Store Stå Pub, en nyvinning som ble en suksess fra første kamp. 2 timer før kampstart åpner dørene og man kan nærmest kjenne spenningen som øker i rommet når det tikker mot kampstart 

Mia, hvorfor har puben blitt en så stor suksess? 

«Jeg tror publikum har ventet på muligheten til å kose seg på stadion før kampen og i pausene.  Mange gjør dette på utesteder i sentrum, men har nok savnet å kunne gjøre det på stadion» 

Og Store Stå Pub har vel en ideell plassering på Alfheim? 

Ja, å ha en pub på stadion er ikke unikt, men å ha en pub som er plassert slik at man hele tiden ser banen og resten av tribunen er utrolig populært.

Hvem er det som besøker puben? 

Det er alle typer folk. Mange supportere fra Forza, men faktisk også fredelige bortesupportere. Den blandingen har gjort det ekstra morsomt og løftet stemningen. 

 

- Trubadur på kampen mot Haugesund

Denne søndagen utvides konseptet med at det også er en trubadur tilstede? 

-Ja, vi startet først med å kun åpne dørene, men vi ønsker virkelig å utvikle pubene fra kamp til kamp. Å ta inn en trubadur vil garantert løfte stemningen. Jeg tipper det kommer til å bli allsang på bl.a. ulike TIL-sanger. 

Alle som besøker puben ser at hele familien Mack er med på å drive den. Har denne dugnadsinnsatsen erstattet familiens søndagsmiddag? 

-Hehe, ja. Eller, hjemmekampene til TIL har alltid vært en del av tradisjonen vår. At vi i nå også jobber litt under kampene og bidrar til klubben gjør det hele mer meningsfullt.  

 

Da gjenstår det bare å ønske alle hjertelig velkommen til Store Stå Pub kl 16 på søndag. Puben finner man på tribune øst og den er åpen gjennom hele kampen. 

 

Annonse fra Eliteserien: