Det ville seg ikke

Det ble en begivenhetsrik ettermiddag på Lerkendal der vi dessverre ble påført årets første bortetap i Eliteserien da Rosenborg vant 2-1.

Annonse:

En jevnspilt førsteomgang endte med 1-0 til Rosenborg etter scoring av Ole Sæter like før pause. Den andre omgangen startet friskt fra begge lag, men etterhvert tok vi mer og mer over banespillet.

Etter 69 minutter slo Kent-Are Antonsen dødball som traff Niklas Vesterlund, han headet flott tilbake i feltet. Der ventet El Hadji Malick Diouf som kontant satte ballen i mål med pannebrasken og dermed utligning til 1-1 på Lerkendal.

En uheldig Diouf pådro seg to raske gule kort og måtte dessverre forlate banen 10 minutter før slutt.

På overtid fikk Rosenborg-spiller Ulrik Yttergård Jenssen pirket ballen i mål, og 2-1 ledelse til Rosenborg. Flere mål ble det ikke på Lerkendal i ettermiddag og det endte dermed med tap for våre gutter.

Hjemmekamp til helgen allerede

Allerede på søndag venter ny hjemmekamp på Romssa Arena når Brann kommer på besøk. Kjøp billett til kampen her