Det spirer blant grasrottrenerne

Annonse:

Hei til hele Troms fotballkrets!

Trenerløftet med TFK og TIL i januar og februar, har fått en pangstart. Gode trenerveiledere fra klubber og krets har tatt fart, og det har blitt arrangert gode kurs rundt om i kretsen.

Det har vært delkurs 1 og 2 hos Hamna med 11 deltakere, delkurs 1 i Salangen, og samme gjeng på delkurs 2 i Bardu.  KSK hadde 12 deltakere på delkurs 2, mens Fløya hadde 17 deltakere på Delkurs 3.

Trenerveilederne og kursholderne i midt-tromsø, Terje Lundhaug og Jim Viktor Myrli, er fornøyd med siste kurs, hvor deltakerne allerede gleder seg til å ta del 3 av kurset.

- 8 trenere fra Bardu IL, Salangen IL, Ibestad og Finnsnes møttes til kurs. Alle var meget engasjerte som fikk kurset til å gå unna i en fei. Mange gode diskusjoner, både i klasserommet og på feltet, og fantastiske markører fra Bardu G2015/2016 og G2013/G2014 som jobbet som løver gjennom helgen, sier Lundhaug og Myrli.

På kurset hos Fløya fikk vi besøk av Gry Heggås Jensen ved Kirkens SOS som snakket om selvmord, et interessant tema som vi må tørre å snakke høyt om. Her er det veldig greit å involvere trenere som vil nå ut til unge gutter og jenter med trygghet og kunnskap om dette temaet.

Opp mot 50 trenere har nå tatt steg, vi gratulerer til alle!

All mulig takk til Troms fotballens venner som muliggjør dette gratis for deltakerne!

Neste kurs er i starten av mars. Da vil det være delkurs 1 og 2 hos Krokelvdalen og TIL, og delkurs 4 hos Fløya.

Med vennlig hilsen Truls Jenssen, trenerutvikler out-house, Tromsø IL.

Annonse fra Eliteserien: