- Det beste for Nord-Norge

Tromsø IL og Benn Eidissen blir samarbeidspartnere med ønske om å fortsette utviklingen av klubben.

Annonse:

Han slo hull i takket, hjemme hos mor og far i Lofoten – i 1975 – da sambygdingen Sturla Solhaug stupte inn seiersmålet i cupen mot Vard. Det startet et liv med gult hjerte. I dag regnes han blant nordnorsk næringslivs aller største Glimt-patrioter. Nå vil Benn Eidissen støtte erkerival Tromsø IL med til sammen 1 million kroner over tre år.

- Det er bra for både TIL og Glimt, sier Eidissen.

- Jeg mener det er til beste for både TIL og Glimt at vi har begge de to store nord-norske fotballklubbene i toppen av den øverste divisjonen, sier finansmannen Benn Eidissen.

Daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes gleder seg over å få Eidissen med som samarbeidspartner.

- Det er utrolig bra for Nord-Norge og utviklingen her at vi har personer som Benn Eidissen. At han nå blir samarbeidspartner med klubben vår gjør at vi kan fortsette den reisen vi har startet på. To ganger i året møtes vi til Slaget om Nord-Norge og ellers i året kjemper vi i nord mot sør. Det er viktig for Nord-Norge at vi har to lag som spiller og kjemper i toppen av norsk Eliteserie, sier daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes

Støtte fra Dutte

- Jeg testet ut ideen rundt kaffebordet på Aspmyra der veteranene fra 75-finalen daglig møtes. Harald Dutte Berg og resten av de gamle mesterne ga meg full støtte. Da var jeg sikker på at dette ble helt riktig, sier Eidissen.

Glad i Tromsø

Benn synes han har mange grunner til å ønsket TIL vel.

- Tromsø var den første byen der jeg etablerte meg for alvor med oppstart av private barnehager tilbake i 1996. Barnehagedekninga før vi fikk på plass 550 plasser var på bare 25 prosent. Kun hver fjerde som ønsket plass til sine barn fikk det, minnes Benn.

- To av mine fire sønner bor i Tromsø, Det er viktig også for barnebarna at polarbyen har en toppklubb. Også de små breddeklubbene nyter godt av byen har et topplag som går foran, sier Benn, som også understreker at han trives godt i Nordens Paris.

- Jeg har mange gode venner, sier Eidissen.

Kjøp billett til kampen mot Brann på søndag kl.17.00. Klikk her

Annonse fra Eliteserien: