- De siste dagene trigget meg

Kent-Are Antonsen har signert en ny avtale som binder han til klubben de neste tre årene.

Annonse:

Siden han signerte sin første proffkontrakt med klubben har Kent-Are Antonsen (28) notert seg for 287 kamper i den rødhvite drakten. Nå forlenger han avtalen med tre nye år.

Viktig brikke

Sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen er glad for å ha på plass en så viktig brikke som Kent-Are.

- Vi er veldig glad for at Kent-Are signerer for tre nye år, og med det viser at han har stor tro på reisen klubben har startet på. Han er en svært viktig brikke i laget som alltid spiller med hjertet utenpå drakten. Erfaringen og lederegenskapene hans bidrar til å løfte både laget og klubben, sier sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen.

Kent-Are Antonsen har brukt den siste måneden godt, og de siste dagene har trigget han ekstra til å ville fortsette reisen i den rødhvite drakten.

- Jeg har brukt den siste måneden godt, og har vurdert både andre tilbud og hva som vil være best for meg og min familie. De siste dagene har det skjedd ting som trigget meg ekstra og gjorde det vanskeligere å skulle forlate klubben, selv om man kunne fått bedre betingelser andre steder, sier Kent-Are Antonsen.

Sinnsykt motivert

- Nå er jeg sinnsykt motivert for å fortsette reisen med gjengen og supporterne vi har her, også gleder jeg meg til å se gamle kamerater igjen på Aspmyra 16. mai, sammen med våre supportere i Forza og Isberget som jeg er mektig imponert over. For en gjeng vi har i ryggen, avslutter en smørblid Antonsen.

Gratulerer med ny avtale Kent-Are!

Vi fryser prisen på sesongkort

Kjøp sesongkort før 31. januar, unngå prisøkning på 10%.

Klikk for å kjøpe

Annonse fra Eliteserien: