Gaute Helstrup er nominert til månedens trener

Kjetil Knutsen, Geir Bakke, Gaute Helstrup og Eirik Horneland er i samarbeid med Altibox nominerte til månedens trener i Eliteserien for april.

Annonse:


De fire trenerne har ledet sine lag gjennom fire kamper i Eliteserien i april måned.

Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt gikk perfekt gjennom de tre første kampene, med ni poeng og null baklengsmål. I runde 4 fikk de endelig motstand, men etter å ha slitt i én omgang mot Brann fikk de kjempet til seg ett poeng gjennom en imponerende sluttspurt. Ti poeng gir nordlendingene tabelltopp ved månedsskiftet.

Geir Bakke og Lillestrøm fikk en tøff start med tap borte mot Viking i serieåpningen, men har siden tatt tre strake seiere og krøpet opp i ryggen på Glimt. Bakkes mannskap har flere ganger kommet bakpå i kampene, men har på krigersk vis jobbet hjem tre poeng i sluttminuttene, senest i det fullsatte oppgjøret mot erkerival Vålerenga.

Gaute Helstrup og Tromsø IL mistet flere nøkkelspillere etter fjorårets sesong, men har gjennom et sterkt kollektiv, en tydelig plan og matchvinnende prestasjoner fremdeles til gode å tape i årets serie. Helstrup har virkelig klart å skape et solid fundament, noe én baklengs på fire kamper er et tydelig bevis på.

Eirik Horneland og Brann har fortsatt det imponerende spillet de leverte i Obos-ligaen i fjor. På hjemmebane har de feid motstanderne av banen, og til tross for tap borte mot et tøft Odd-lag viste de i første omgang av borteoppgjøret mot Bodø/Glimt at de virkelig har et skyhøyt nivå inne.

Vil du se alle høydepunkter og mål  til de fire klubbene i april? Sjekk her:


Vi gratulerer trenerne med nominasjonene. Prisen vil bli utdelt til vinneren før runde 5.
Juryen består av Jesper Mathisen og Anne Sturød (TV 2), Knut Espen Svegaarden (VG), Freddy dos Santos og Kenneth Wilsgaard (Norsk Toppfotball) og Vibecke Utengen (Altibox).
 

Annonse fra Eliteserien: