Cupeventyret over

Det ble servert en målrik og underholdende kvartfinale på Alfheim i ettermiddag som tilslutt endte 2-3 til Lillestrøm. Dermed var cupeventyret over for gutan.

Annonse:

2331 tilskuere fikk i strålende vintervær servert en målrik og underholdene kvartfinale på Alfheim. Slik var kampen.

Med et helt perfekt slått frispark fra Sakarias Opsahl tok TIL ledelsen etter 31 minutter. Et resultat som stod seg til pause. Publikum hadde såvidt rukket å sette seg ned på stolene før Thomas Lehne Olsen utlignet til 1-1 på straffespark i starten av den andre omgangen.

Drøye 10 minutter senere ble det spilt ping pong i Lillestrøm sin 16-meter. Ballen havnet til slutt på hodet til Hilmir Mikaelsson som satt ballen sikkert i mål. 2-1 på Alfheim.

Etter 70 minutter slo Lillestrøm innlegg fra høyre. Ballen havnet hos Gjermund Åsen som satt ballen i mål til 2-2. Ingen av lagene maktet å score før dommeren blåste av for 90 minutter. Dermed skulle det spilles ekstraomganger.

I ekstraomgangene ble det tungt og etter 110 minutter var Anders F. Jenssen uheldig å sette ballen i eget mål. 2-3 til Lillestrøm. Det ble dessverre ikke flere mål i kampen og drømmen om cupfinale for gutan ble dermed over.

Tusen takk til alle som tok turen på Alfheim. Vi kommer sterkere tilbake og ser frem til å ønske dere velkommen tilbake på stadion i serieåpningen.

Enda ikke sikret deg TIL+ sesongkortabonnement? Husk å sikre deg det før serieåpningen mot Molde 10. april kl.17.00. Klikk her