-1492

Bli med til Kristiansand på søndag

Etter en lang vinter er alvoret endelig i gang. På søndag møter vi IK Start i en svært viktig cupkamp. Forza Tromsø mobiliserer og ønsker med seg flest mulig TIL-supportere til Kristiansand på søndag.

Annonse:

Morten Killingberg i Forza Tromsø forteller at mange supportere tar turen fra Tromsø.

- Cupen betyr enormt mye for oss og jeg tror alle TIL-supportere ønsker seg til finalen. Vi må gjøre vår jobb og støtte Gutan på veien dit.  Det var aldri et alternativ for oss å sitte hjemme i Tromsø. Supportere fra Tromsø, Oslo, resten av Østlandet og andre plasser i Norge tar turen til Kristiansand på søndag, sier Killingberg.

Gutan har gjennomført to treningsleirer og flere treningskamper og forventningene til supporterne er på plass.

- Jeg synes vi til tider har sett bra ut i vinter og laget har hatt en tydelig progresjon. Jeg gleder meg til å se flere av de nye spillerne på søndag og håper Gutan er klar for å gjøre alt for å gå videre, forteller Killingberg.

Sjekk ut tilbudet vi har sammen med TV2 Play for alle med TIL+ abonnement eller sesong. Klikk her

Samlingssted

Kl.12.00 på søndag åpner Victoria Pub opp for TIL-supporterne.

- Det å møtes før kamp er unik. Det er da vi stifter bekjentskap, bygger samhold og kan prate i timesvis om vår felles lidenskap. De siste årene har vi sett at mange ønsker å være med på pub før kamp. Det er ingen krav om å drikke alkohol, her er alle velkommen, sier Killingberg.

Adressen til Victoria Pub er Markens Gate 19B i Kristiansand Sentrum.

Kjøp billett til bortefeltet her

Annonse fra Eliteserien: