Bli med å løfte frem neste generasjons fotballspillere!

Ledige plasser på årets kurs med oppstart 1.april.

Annonse:

Med et stadig voksende fokus på utviklingen av fremtidige fotballtalenter, nærmer vi oss oppstarten av Tromsø IL Trenerutviklingsprogram 2024! Dette spennende initiativet åpner dørene for trenere som ønsker å forbedre sine ferdigheter og bidra til å forme neste generasjon av fotballspillere.

Første fagtema for denne sesongen kickstarter den 1. april i Lerøyhallen. Denne ettermiddagen vil være fylt med verdifull informasjon og innsikt fra to av klubbens ledende figurer. Robin Bergfald, lederen for TIL Akademiet, vil dele sin ekspertise og visjon for utviklingen av unge talenter. Deretter vil A-lagstrener Ola Rismo ta scenen for å diskutere forberedelser og forsvarsstrategier i forkant av den spennende kampen mellom TIL og Brann klokken 17:00, som vil bli vist LIVE under arrangementet!

Men moroa slutter ikke der. Programmet vil fortsette med ytterligere fem fagtemaer gjennom våren og sommeren, som dekker en rekke relevante emner for fotballtrening og -utvikling.

Det er fortsatt ledige plasser tilgjengelig for dette kurset, som også tilbyr 15 poeng som kan benyttes til etterutdanning i UEFA B-sertifiseringen.

Påmelding finner du HER.

Dette er en unik mulighet til å utvide din kunnskap og nettverk innen fotballtrening, så vær med oss og velkommen til en spennende sesong med læring og vekst!

Trenerutviklingsprogram Poster .png
Lagbilde 2.jpg
Her fra trening.jpg
Annonse fra Eliteserien: