Bardu

Besøk fra Midt-Troms

Unge lovende fra Midt-Troms kom på besøk til Romssa, her møtte de 3 stk Jenssen som fortalte om veien inn til A-Laget.

Annonse:

I forbindelse med kampen TIL - Odd kom tre klubber fra Midt-Troms på besøk. Første klubb ankom Romssa Arena allerede lørdag. Bardu IL G 15 med 20 spillere og ledere var på kamp mot TIL G 15 kl.1500 og dagen derpå mot Hamna IL. Da passet det fint med en time med info og noen tips fra Truls Jenssen på hvordan flere nordnorske spillere har tatt vegen inn i A-laget til TIL.

Det er like enkelt som vanskelig da du må kunne 3 ting:
1. Trene fotball fordi du selv synes det er artig
2. Da trener du også mye som du må for å gå hele vegen
3. Til slutt trene riktig slik at du øver på det du vil forbedre og unngår belastningskader.

På møterommet ble det også besøk av Anders Jenssen og Ruben Yttergård Jenssen som med helt ulike innganger til fotballen er fotballproffer i Tromsø IL. Anders med klubbeveien og start i Medkila, deretter HIL, Finnsnes, TUIL og deretter TIL.

Ruben med oppstart i TIL som 4-åring, etter hvert noen år i Sogndal, Fløya for så gå til TIL og oppleve A -kamper på da Alfheim stadion. Deretter utenlandsopphold for så igjen bli en TIL – mann.

Ulike innganger på Anders og Ruben, men en ting har de felles der de alltid har elsket sporten, samholdet og dermed har fått den indre motivasjonen en trenger til å drive seriøst nok for å bli proff. Anders og Ruben ble også med på Diplomutdeling fra Troms Fotballkrets til G 15 fra Bardu. Diplom fordi laget vant vinterserien avdeling 2 2024, gratulerer!

Kampene mot TIL og Hamna endte med et tap og en uavgjort. Det betyr at laget har fått ei god kamphelg som de tar med seg videre i sesongen. Ekstra fint ble det med kampen TIL – Odd, en etterlengtet og fortjent seier for TIL.

Vi i TIL synes det er stas at klubber i distriktet tar kontakt med oss og bruker helga på den måten Bardu gjorde her. I tillegg til Bardu hadde vi også inviterte gjester i Rushfeldtlosjen fra Målselv IL og BOIF. 

Velkommen tilbake alle 3 klubber!!
 
Med vennlig hilsen
Truls Jenssen

Annonse fra Eliteserien: