Årets siste hjemmekamp

Så var dagen omsider ankommet - TIL siste hjemmekamp for sesongen, og med to kamper igjen å spille er medaljehåpet svært reelt for Gaute Helstrups menn.

Annonse:

Selv om alle som er tilknyttet til klubben har vært svært forsiktig med å snakke om medalje er realiteten nå at TIL matematisk sett ikke kan bli dårligere enn fjerdeplass, og siden dette ikke er noe å jage har til og med spillerne begynt å tenke på edelt metall.

Med det som mål trenger vi nok engang støtten av vårt fantastiske hjemmepublikum på oppløpssiden av sesongen. Det har vært en flott sesong, fylt av minneverdige opplevelser – for det meste gode, men også noen dårlige. Først og fremst har imidlertid sesongen vært preget av en fantastisk utvikling både på og utenfor banen, og vi håper derfor å kulminere det med seier på hjemmebane og høyest mulig tabellplassering etter siste serierunde.

Vinn tur til årets siste bortekamp

Allerede tyder tegnene på at det blir bortimot fullsatt hus mot Haugesund, og i skrivende stund er det knappe 450 billetter igjen. Vi råder derfor de som enda ikke har sikret seg billett om å gripe sjansen før det er for sent. Kjøp billett her

En vanskelig utfordring

Gjestene fra Haugesund har tapt de to siste kampene sine og befinner seg på motsatt side av tabellen, og står fortsatt i fare for å kunne rykke ned. De vil med andre ord håpe på å stikke kjepper i hjulene for et medalje-jagende TIL i sin jakt på tre poeng og fornyet Eliteseriekontrakt. 

TIL har derimot bare tapt én hjemmekamp mot FK Haugesund, noensinne. Dette skjedde i 2018. Men selv om rammeverket forandrer seg fra år til år er kampene mot Haugesund som regel ikke lett. Gutan gikk imidlertid seirende ut av oppgjøret på bortebane tidligere i år og vil gjøre sitt ytterste for å gjenta bragden til helgen.

Etter det fantastiske arbeidet spillerne, trenerapperatet, frivillige, supportere og alle som har lagt ned tid og penger for TIL i årets sesong, vi syns det er på sin plass at vi gjør helgens kamp til en flott opplevelse hvor vi kan få vise takknemlighet ovenfor hverandre.

Vi håper å kunne avslutte sesongen med stil slik at vi har best mulig rammeverk å bygge videre på inn mot neste sesong, og hvem vet, kanskje kan vi sammen ta turen ut i Europa igjen…

 

Annonse fra Eliteserien: