Åpen Hall hele påsken i Lerøyhallen

I samarbeid med Sparebanken Nord-Norge har vi gleden av å tilby Åpen Hall hver dag i hele påsken!

Annonse:
FB Åpen Hall Påske.png

Åpen Hall er et tilbud som etter hvert har blitt et fast innslag i forbindelse med ferier og høytider i Lerøyhallen. Tiltaket er også et ledd i å aktivisere barn og ungdom i perioder der aktivitetstilbudene for øvrig er mindre, og bidra til at denne målgruppen har positive møteplasser i disse periodene.

- Vi er svært glad for å få dette til også denne påsken, og er takknemlig for at Sparebanken Nord-Norge er med oss på dette, sier leder i Yngres avdeling i TIL Øivind Hansen.

- For oss er det viktig å bidra til lavterskeltilbud for barn og ungdom, spesielt i tider av året der det er skolefri og behovet for positiv aktivitet er enda større enn i hverdagen.

Sparebanken Nord-Norge bidrar med tilskudd til dette tiltaket, samt flere andre tiltak i Yngres avdeling, gjennom et treårig samarbeid. Gudrun Gulldahl, banksjef i SNN, er også fornøyd med tiltaket og avtalen.

  • Åpen hall er et viktig tiltak, for selv om hverdagen pauses bør ingen av oss ta ferie fra aktivitet

    — Gudrun Gulldahl
    Videre beskriver Gudrun Gulldahl samarbeidet med Yngres avdeling i TIL slik:

- For oss er det naturlig å bidra med penger til TIL Yngres og deres arbeid og vi er fornøyde med å ha et treårig samarbeid fremover. Vi håper dette viser at vi setter pris på all frivillig innsats som legges ned gjennom året. Jeg vil derfor først og fremst takke alle de som stiller opp for å holde hallen åpen, både i påsken og på treninger gjennom året. De gjør en utrolig viktig jobb, avslutter Gudrun Gulldahl.

Åpen Hall vil være et tilbud hver dag gjennom hele påsken, mandag til mandag fra kl. 11- 15, der det er aktivitetsledere og vertskap tilstede hele tiden. Kiosken vil også være åpen. Vi oppfordrer foresatte til å bidra til trygge rammer og være tilstede i hallen når man har mulighet.

Velkommen til påskefotball!

Annonse fra Eliteserien: