A-laget elsker stemningen på Lidenskapens felt

Forza Tromsø har levert god stemning, og TIFO med europeisk nivå gjennom hele sesongen. Dette imponerer Gutan på matta, som nå bidrar til at supporterne kan fortsette å levere, gjennom "Kronekampen i Bergen".

Annonse:

Konseptet er enkelt – desto flere tilskuere som kommer på bortefeltet til kampen mot Brann 24. september, jo bedre opplevelser kan supporterklubben skape på tribunen i fremtiden.

- Vi i spillergruppa er søkkimponert over det Forza har gjort gjennom hele sesongen. De legger ned vanvittig mange timer for å produsere TIFO, og leverer et enormt trykk på feltet i hver eneste kamp - både hjemme og borte. Derfor ønsker vi å støtte kronekampen med 10 000,- slik at gjengen på tribunen kan fortsette den fantastiske jobben de gjør, sier kaptein Ruben Yttergård Jenssen.

Støtten fra spillerne betyr mye for ledren i Forza Tromsø, Morten Killingberg, som sammen med en engasjert gjeng har lagt ned mange arbeidstimer for å lage stemning på tribunen. 

- Det var en hyggelig overraskelse, vi er utrolig takknemlig. For vår del kommer et bidrag til TIFO-arbeidet veldig godt med. Vi har en engasjert gjeng som virkelig elsker det de holder på med, og som legger ned vanvittig mye arbeid i forkant av hver kamp, men alt koser veldig mye penger, så dette var ordentlig hyggelig, sier Morten Killingberg.

- TIFOEN er jo rett og slett kunst. Det er europeisk nivå på mye av det, skyter Yttergård Jenssen inn.

Med bidraget fra spillerne og øvrige bidrag fra klubbens samarbeidspartnere og supportere, vil TIFO-gjengen får mye mer spillerom for å utvikle showet på tribunen.

Vil du være med å bidra til enda bedre stemning? Les mer om kronekampen, og bidra her

Annonse fra Eliteserien: