24 nye UEFA B trenere

Trenerløftet med Troms Fotballkrets og TIL har vært med på å utdanne 24 nye UEFA B trenere i region 1.

Annonse:

Det i et samarbeid med FFK, HFK og NFK. I løpet av tre langhelger i Alta, Tromsø og Bodø er det gjennomført teori, planlegging og praksis med over 100 spillere som objekter.

Av de 24 deltakerne har ni fra Troms fotballkrets fullført og bestått: Ulfstind IL Tobias Vibe og Matthew Saunders, TUIL Geir Karlsen og Mathias Lundquist, TIL 2020 Christer Johnsen og Hanna Flovik, Krokelvdalen Marius Arntzen, IF Fløya Magnus Leonardsen og Hamna IL Jørgen H. Andreassen.

Flere og flere tar Grasrottrenerkurs

Videre har flere klubber hatt trenere på våre Grasrottrenerkurs. Hos FK Senja har Jim Myrli og Terje Lundhaug vært trenerveiledere på delkurs 3. Samme duo har også hatt delkurs 1 hos Storsteinnes IL. Fløya har gjennomført delkurs 1 og 2 med Heidi Øines som veileder sammen med Espen Pedersen eller Truls Jenssen over to helger.

Det nevnes også at KSK klinket til med 20 trenere (15 av disse var kvinner) på delkurs 1. Det ble ledet av klubbens egne trenerveiledere Kenneth Hellberg, Emilia Berglund og med bistand fra TILs, Truls Jenssen.

Strålende jobb fra klubbene og ikke minst trenerne som bruker helgene til å øke sin fotballkompetanse til fordel for jenter og gutter i sine respektive lag.

Til slutt takker vi alle spillerne som har stilt opp som objekter på kursene!

 

Annonse fra Eliteserien: