Kjøp sesongkort - Din faste plass

I 2024 kan du velge mellom det klassiske sesongkortet eller TIL+ som sesongkortabonnement.

Annonse:

Vi ønsker å takke våre mest trofaste sesongkortinnehavere, samt ønskes nye velkommen.

- Vi ønsker å belønne de som har stått ved oss i lang tid, samt de som tidlig ønsker og bidra inn mot ny sesong. Signerer du for sesongkort før 31.01.24 så får du en rabatt på prisen, samt første runde i E-cup kvalik med på kjøpet. I tillegg er det verdens fineste julegave til deg selv eller de rundt deg, sier arrangementsansvarlig i klubben, Ingar Angell Nicolaysen.

Se priser og kjøp sesongkort her

Lyst å vite mer om TIL+, sesongkort som abonnement? Klikk her

Hadde du sesongkort i 2023?

Ønsker du å fornye ditt sesongkort fra 2023 til 2024? Send en e-post til [email protected] med navn, felt, rad og setenummer så hjelper vi deg med fornyelsen.

Fordeler med sesongkort

  • Ditt faste sete hele sesongen.
  • Forkjøpsrett til alle NM-kamper på Romssa Arena, og evt. cupfinale.
  • Du kan ta med en venn på to utvalgte kamper i Eliteserien 2024 (eksklusiv kampene mot Rosenborg og Bodø/Glimt), send en e-post til [email protected]
  • 15% på alle våre artikler i nettbutikken, shop.til.no

Ønsker du plastkort?

Sesongkortene er digitale i form av en QR-kode til nedlastning, og bruk på mobiltelefonen.

Plastkort finnes i et begrenset antall og kan kun kjøpes på Romssa Arena i 2. etasje. Pris: 200,- per stk. Tilgjengelig for uthenting fra midten av februar 2024.

TIL+

Sesongkortet – nøkkelkortet til ditt andre hjem, beviset på at du er rød og hvit i hjertet og er en del av det STORE LAGET. Vi tilbyr også i 2024 sesongkortet ditt som abonnement. Det betyr at du kan velge om du vil kjøpe sesongkortet som en engangssum eller som en abonnementsløsning per måned.

Forskjellen på et sesongkort og et TIL+ abonnement ligger i det digitale innholdet. Som TIL+ abonnement vil du få tilgang på eksklusivt innhold fra innsiden av klubben, tilbud fra våre samarbeidspartnere og andre fordeler fra klubben.

Her er en sniktitt på hva du kan få tilgang på med TIL+ og her er finner du fordelene

Kjøp TIL+ abonnement her

TILpluss 1400x300.png

 

Annonse fra Eliteserien: