IMG_9149

NFF frikort

Bestill fribilletter til TILs kamper i Eliteserien.

Annonse:

Ny rutine ved uthenting av NFF fribilletter

Til hver hjemmekamp i Eliteserien på Romssa Arena er det holdt av 55 billetter til NFF Frikort og gjelder kun for fritt setevalg på felt A, D og H

Billettene kan hentes ut i vårt billettsystem samtidig som det ordinære billettsalget starter og frem til to dager før kampdag. Det vil ikke være mulig å hente ut billett på stadion på kampdag.

Benytt promokoden "nff-frikort" når du skal hente ut dine fribilletter i vårt billettsystem. Merk at det er en begrensing på to billetter pr frikort.

Her finner du kampene.

 

Du MÅ legge igjen ditt frikortnummer når du skal hente ut dine billetter.

Misbruk av denne løsningen vil føre til sletting av billetter og utestengelse fra frikortløsningen.

Husk å medbringe gyldig frikort samt legitimasjon til Stadion.

Hjelp! Jeg finner ikke billett-typen i systemet.

Dersom du ikke finner billett-typen når du legger inn promokoden er alle 55 billetter hentet ut, eller fristen er gått ut. Beklager, men da vil du ikke kunne hente ut fribilletter til kommende kamp.

Retningslinjer for bruk av frikort på Romssa Arena:

Kortene skal utstedes i henhold til NFFs Turneringsbestemmelser. Kortene er personlige, og gjelder kun for den personen det er utstedt til, hvilket betyr at frikortene kun kan benyttes av kortinnehaverne. Frikort uten signatur og bilde er ikke gyldig og du vil da ikke få utlevert billetter. Billetter som ikke blir hentet innen tidsfristen vil bli lagt ut for salg.

Frikort utstedt fra Norges Fotballforbund (NFF), Troms Fotballkrets (TFK), Norsk Tipping (kommisjonærer), Norges Idrettsforbund (NIF), Troms og Finnmark Idrettskrets (TFIK), Norsk Toppfotball (NTF) og Norske Sportsjournalisters Klubb gir gratis adgang til kampene i Eliteserien og i NM dersom de bestiller innen fristen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: