TIL E

Nå kan du være med å spille fotball i TIL, uten de store forpliktelsene. Lavterskellaget TIL E inviterer til trening en gang i uken, der fokuset er fotballglede.

TIL E er et lavterskeltilbud for de som ønsker å spille fotball, kun for gledens skyld. Dette er et tilbud for de som ikke ønsker å spille organisert fotball. Det er ingen forpliktelser og man trenger ikke melde seg inn i klubben. Tilbudet er gratis.

Tilbudet er for kvinner og menn fra 16 år og opp.

På grunn av korona-situasjonen i samfunnet, er dessverre dette tilbudet satt på pause inntil videre. Vi ønsker å invitere til trening så snart det lar seg gjøre.

Det vil være trening en gang i uken og det vil primært foregå i Lerøyhallen. Som regel vil det være fotball der man deler inn to eller flere lag. Men det vil også være noen innslag av andre idretter, som for eksempel innebandy.

Vi vil bruke våre sosiale medier og til.no til å infomere når TIL E går igang med treninger igjen.

Ved spørsmål og andre henvendelser, ta kontakt med Tom Høgli på [email protected]

Velkommen alle sammen når den tid kommer!