Sommer i Lerøyhallen

Skal du være i Tromsø i hele eller deler av sommeren og har lyst til å være i aktivitet sammen med andre? Da er "Sommer i Lerøyhallen" noe for deg!

Annonse:

 

"Sommer i Lerøyhallen" ble arrangert for første gang i 2020. Arrangementet blir i 2021 å gå fra uke 26 og til og med uke 31, og vi er allerede igang med planleggingen.

I samarbeid med andre aktører, tilbyr Tromsø IL et variert aktivitetstilbud der hovedmålet er å skape idrettsglede og samhold. Vi har dyktige aktivitetsledere som er sammen med barna hele tiden. 

09NYHlerøy2

Hovedbasen vil være i Lerøyhallen hvor det vil være aktivitet mandag og onsdag kl 10-14. Her kan barn og ungdom spille fotball, innebandy, kanonball, badminton, teste ut yoga, dans og mye mer. Vi legger opp til varierte aktiviteter og deltakerne kan velge hva de ønsker å være med på.

I fotballhallen vil det ikke være organisert aktivitet bortsett fra at vi deler banen inn i ulike soner ut ifra alder. Det vil være aktivitetsledere der som hjelper til og passer på at alle har det bra.

I gymsalen vil det være litt mer organisert. Der vil det være ulike tema fra time til time. Ved for eksempel innebandy og kanonball, vil aktivitetslederne dele inn lag i forhold til alder. Lagene som spiller mot hverandre, vil være rimelig jevnaldrende. I aktivitetene i gymsalen, vil alt nødvendig utstyr være tilgjengelig. 

På fredagene vil det være alternativ aktivitet. I 2020 var vi blant annet på Tromsø Klatresenter og på Tromsøbadet. 

klatring uke 1
På besøk hos Tromsø Klatresenter i 2020

Det koster 200 kroner per uke å være med, og deltakerne kan velge selv hvor mange og hvilke uker de vil være med på. Deltakeravgiften inkluderer aktivitet i Lerøyhallen, mat og drikke på onsdag, i tillegg til utflukt på fredag (eksempelvis Tromsøbadet, klatrehallen og lignende).

Vi kommer tilbake til programmet for 2021, men vi lover at det blir variert og spennende. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: