Tine Fotballskole

Det er nå åpnet for påmelding for årets fotballskole som arrangeres 16. – 20. august. Meld deg på her!

Annonse:

Meld deg på ved å trykke her

TINE Fotballskole arrangeres den siste uka før skolene starter opp og vi håper mange vil delta. TINE Fotballskole arrangeres både på Alfheim Stadion og Bjerkakerbanen.

Lerøyhallen blir også tatt i bruk om antall deltakere blir over det smittevernreglene tilsier. Det vil være instruktører fra TIL og NTG. I tillegg får vi besøk av A-lagspillerne i TIL en av dagene denne uka (med forbehold om at disse er klar av dagens karanteneregler).

Målet med TINE Fotballskole er å skape en arena for fotballglede og utvikling.

TINE Fotballskole er åpen for gutter og jenter fra 6 til 12 år (2015 – 2009) og avholdes fra kl. 13.30 – 16.00 alle dagene. Det legges opp til egne jentegrupper der antallet passer.

Elever født 2012 eller tidligere møter på Bjerkakerbanen, mens elever født 2013 eller senere møter på Alfheim Stadion.

Hver dag vil den første timen være utvikling av ferdigheter, leker og konkurranser tilpasset alder. Deretter blir det lunsjpause før siste timen brukes til småbanespill. Elevene må ha med egen lunsj. TINE kommer med drikke til lunsjen. I tillegg får alle som deltar Select-ball og TINE – effekter.

Pris er kr. 1.500,- og søskenmoderasjon kr. 750,- for barn nr. 2 og 3 etc.

Ved spørsmål etc. er bare å ta kontakt med Truls jenssen ([email protected] / mobil 45088873).

Ps: Om noen ønsker å reservere seg mot å bli fotografert i løpet skoleuka er bare å melde fra om dette. Bildene blir brukt i egen markedsføring og på egne kanaler i Tromsø IL.

Vi gleder oss til TINE Fotballskole, velkommen!!

Hilsen Tromsø IL

Påmelding her

Annonse fra Eliteserien: