Meld deg på trenerutviklingsprogram 2022

Tromsø IL og Troms Fotballkrets med Trenerløftet inviterer motiverte og lærevillige trenere til et nytt og spennende trenerutviklingsprogram.

Annonse:

TRENERUTVIKLINGSPROGRAM 2022

Tromsø IL og Troms Fotballkrets med Trenerløftet inviterer for 3. år på rad motiverte og lærevillige trenere til et nytt og spennende trenerutviklingsprogram.

TIL – akademiet er en avdeling med et stort fagmiljø som jobber med utvikling av spillere. Nå inviterer Akademiet sammen med Trenerløftet til trenerutviklingsprogram for å bidra inn mot trenere som ønsker utvikling, faglig påfyll og inspirasjon gjennom 2022.

Dette er et tiltak hvor det skal jobbes med ulike fagtema og kompetanseoverføring rundt dette, og det blir muligheter for å observere trenerne i Akademiet på feltet.

Meld deg på her

Sitat fra deltaker 2021: «Takk for at bredden blir invitert. Masse faglig vi kan ta med rett tilbake i hverdagen. Dere skaper motivasjon og inspirerer oss til videre arbeid!»

Hvem kan søke:

  • Du er i gang med Grasrottreneren (C-lisens) som trener, eventuelt spillererfaring som seniorspiller.
  • Du er trener i 2022, eller var det senest i 2021.
  • Du er interessert og nysgjerrig i å utvikle din fotballkompetanse.

Trenerutviklingsprogrammet kvalifiserer også som etterutdanning for å opprettholde UEFA B-lisens. TIL-Akademiet ønsker samtidig å gi deltakerne innblikk i spillerutvikling i en toppklubb.

Pris: 2500,-.

Maks ant. deltakere: 30 personer

Her finner du hele programmet
 
Påmeldingsfrist: Fortløpende. 

Meld deg på her

Mer info kontakt Truls Jenssen, Trenerutvikler Out-house Tromsø IL

Epost: [email protected] 

Tlf: 450 88 873

Annonse fra Eliteserien: